02.02.12, 07:06
robie druga bo oczy mi sie zamykaja. Dzis koszmarow 4 + chore dzieci przylazly do nas do lozka.
Obie chore- Ida grypa zoladkowa bo 39 i rzyga jak kot, Greta grypa zwykla- megakatar i 38. Ja probuje dzis pisac dyplom ale raczej na cuda nie licze...
Milego dnia!
Obserwuj wątek
    • zalasso Re: kawaaaa 02.02.12, 07:51
      Zaczęłam od herbaty, bo mdli mnie drugi dzień. Kawka już zaparzona, bo robota czeka. Dziś wyjątkowo od rana. Za to koło 14 będę woooolna i zamierzam poleżeć i poczytać (chyba :))
      MIłego dnia!
    • tri-mamma Re: kawaaaa 02.02.12, 07:53
      Jeny Nartu, niedobrze z tymi koszmarami... Kiedyś przecież musisz się wyspać..

Ja dziś pobudeczka o 5, jak zwykle, dzieci gotowe do wyjścia były już o 6.20. Dziś M ich zawoził. Na termometrze za oknem -24 :) Oczywiście samochód nie odpalił, musieli się do drugiego przenosić. Z tego zamieszania zapomnieli plecaków. Przypomniało się M w połowie drogi, więc wrócić musiał. I tym sposobem Janek spóźnił się do szkoły, chociaż wstał o 6. O!

Ja dziś z F do Wawy jadę spraw załatwiać, chociaż mróz taki, że nosa nie chce się wystawiać, ale musimy.

Udanego, ciepłego dnia!!
      • burdziaa Herbatka zielona melonowa 02.02.12, 07:59
        i nie napisze co do tego,żeby Wam przykro nie było :) Nartu okropieństwa,jak Ci pomóc?
        My tez od 6tej na nogach a co dopiero wyszli,jakos te 2 godziny zlatują niewiadomo na co-mroźno i u nas -22 stopnie były,dobrze ze dopiero w południe musze wyruszać na maraton do gina i endo za jednym zamachem,brrrr Miłego zdrowego dnia !
    • klarysa007 Re: kawaaaa 02.02.12, 08:28
      Pięknie dziś za oknem ale kosmicznie zimno! A ja muszę wyjść za godzinkę brrrrr
      Ciepłego dnia kochane!
    • guciowamama Re: kawaaaa 02.02.12, 08:46
      Przysiadam sie z mocna kawa. Smutno dzisiaj i jakos pusto na swiecie sie zrobilo bez Wislawy Szymborskiej...
      • myrtille Re: kawaaaa 02.02.12, 08:49
        Wpadnę na kawkę bo nie śpię od 1:38.
        Budzi mnie Emanuelek, a potem rozmyślam. Dziś nieciekawe te rozmyślania bo śnił mi się szpital, ale może dzień wyprostuje myśli.
        Kciuki za Gosię Żabkową bo badania przed Nią
        • uczula Re: kawaaaa 02.02.12, 08:54
          kawa juz byla
          buleczka tez
          herbata sie konczy
          ech... ten mroz - 10 warstw ubran na sobie by tylko przetrwac. Oby do niedzieli...
          moglabym do kina misia zabrac w niedziele, na co?
          na tupocie malych stop zesmy byli juz :)
        • 27agnes72 Re: kawaaaa 02.02.12, 08:57
          Trzymam kciuki za Gosię i za kwiatuszka też i za myrtille, żeby już nie musiała się martwić...
          Wróciłam z pracy i nie zamarzłam nawet cudem...Samochód odpalił więc nie mam się czym martwić. Kawę wypiję jak wstanę :-)))
          • kamamama2 Re: kawaaaa 02.02.12, 09:42
            dopijam kawkę i mam przed sobą kolejny dzień z chorakiem w domu, dzisiaj kontrola, mam nadzieję, ze lepiej szybko choróbsko się rozwinęło i szybko ustępuje
            to już chyba 3 zapalenie płuc Rozalki echh
            i plany na weekend zdestruowane całkowicie, ani z gismol do teatru ani na imieniny do znajomych nie pójdę :(
            • aga_junior Re: kawaaaa 02.02.12, 10:31
              herbatka z cytryną.
              U nas -22 teraz spadło do 17. Na szczęście M mi odpalił samochód rano więc zeszliśmy z Maciusiem na gotowe ;-)
              Zakupy już odhaczam więc został mi obiad i małe porządki. Czekam na @ i niech juz przyłazi bo pochlastam się z tymi wahaniami nastroju.
              Miłego dnia dziewczynki ;-)
              • ankas4 Re: kawaaaa 02.02.12, 13:19
                Ja dziś miałam miłe przedpoludnie, wpadły na kawkę i sniadanie kolezanki bardzo miłe, poleciały juz, ja dzis cały dzien bez kurtki, bo ...maz oddał mi dzis do czyszczenia jednyną kurtkę w którą się mieszczę:) i jest do odebrania dopiero jutro!
                Obiad ugotowany juz wczoraj, mieszkanie posprzątane, wstawiłam jeszcze pranie i zmywarkę i uciekam do pracy:) miłego dnia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka