tri-mamma 06.02.12, 06:52 Witam Was kochane poranną i herbatką z sokiem malinowym :) Nowy tydzień czas zacząć, więc do roboty kochane! Wstawać, nie lenić się!!! ;P Życzę wszystkim miłego, słonecznego i zdrowego dnia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malenkie7 Re: Kawa i herbatka na nowy tydzień 06.02.12, 07:27 Dzisiaj w planach wyjazd do Krakowa, jedziemy pociągiem - a ja tak dawno nie jechałam pociągiem. oby nie stanął gdzieś w szczerym polu z powodu mrozu. zaraz pewnie dzieć sie wykluje, wiec uciekam wykorzystac wolną chwile i troche sie ogarnąc. miłego dnia! Odpowiedz Link
narttu Re: Kawa i herbatka na nowy tydzień 06.02.12, 07:50 wskakuje na chwilke z koncowka kawy (ale chyba bedzie dolewka). Siedze z torebka Hello-Kitty na glowie i czekam na deser z plastikowego banana- dzis w domu z mlodsza cora- starsza powiedziala ze jak nie zaprowadzimy jej do przedszkola to sama pojdzie.... W tle otwarty plik z dyplomem czeka cierpliwie.. Odpowiedz Link
zabka11 Re: Kawa i herbatka na nowy tydzień 06.02.12, 08:15 Witam i ja, -17 Wrocek pokazał nam....auto za 3 razem odpaliło...fiu, fiu... Po 4 dniach mega odpoczynku ( w tym 2 dni w szpitalu z Gosią)...jestem nastawiona w 100% na robotę:)...ach jak mi tego brakowało...niedzieli z książką...:). Pozdrawiam ciepło:) Odpowiedz Link
zabka11 Re: Zabka 06.02.12, 12:27 Nie Asiu nie ma. Tylko mocz i morfologia, oraz potwierdzenie, bo już wiedziałam, że IgA jest nie oznaczalne. Reszta wyników za 2 tyg i wtedy też ew. diagnoza no i odp na pytanie co dalej. Czy trzeba leczyć czy "samo przejdzie". Pozdrawiam i dziękuję, że pytasz:) Odpowiedz Link
burdziaa Re: Kawa i herbatka na nowy tydzień 06.02.12, 08:39 Ja dosiadam w biegu,póki mam siłe a Jasio w pracy i nie widzi co wyrabiam-ale nigdzie sie nie wybieram,o nie-siedzę w domu ale chce troszke popracować bo prawdopodobnie od jutra bede miala Julka w domu to nic nie pomaluje.Jasio ma jakies ważne sprawy w pracy i nie bedzie mogł zawozic Julka,a ja mam się nie ruszac za bardzo,wiec nie bedzie kto go miał do p-kola dostarczyc i z powrotem-jakos sobie zorganizujemy czas.Dobrego zdrowego tygodnia Wszystkim! Odpowiedz Link
takatoszymura Re: Kawa i herbatka na nowy tydzień 06.02.12, 08:55 A ja mam dziś wredny, wredny, wredny humor...... Kraków pokazał dziś -14 stopni, mój samochód stoi od czwartku u mechanika i nie wiadomo kiedy go odzyskam; więc do pracy jeżdżę z przesiadkami i mam kawał drogi jeszcze na nogach- a powinnam jeszcze służbowo pojeździć po Krakowie i wcale nie uśmiecha być zdaną na komunikację miejską, a na dodatek obawiam się szkarlatyny -bo chłopczyk, z którym w sobotę moje dzieciaki bawiły się u nas w domu - w niedzielę miał zdiagnozowaną szkarlatynę. I znowu odezwała się moja rwa kulszowa ( trudno, żeby nie odezwała się, skoro jest niedoleczona). Buuuuuuuuuu:-( Mam doła! Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Kawa i herbatka na nowy tydzień 06.02.12, 09:02 wreszcie się dziś wyspałam, i nic mnie w nocy nie budziło, żadne przemyślenia, dzieci ani inne okoliczności... jutro kontrola płuc Rozalii, a dzisiaj naskrobałam na nianię i muszę pozałatwiać 100 zaległych spraw i nawet mróz przeraża mnie tylko trochę -bo do ludzi wyjdę miłego dnia ziewczyny Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Kawa i herbatka na nowy tydzień 06.02.12, 09:26 Też zapytam- Żabko, co lekarze mówią o Gosi po badaniach? Burdziu- Tobie trzeba jakiegoś strażnika podesłać. Sia-daj-na-dup-sku!!! :) Dopijam kawę i znikam, bo pracy dużo. Zdrowia wszystkim! Odpowiedz Link
burdziaa Re: Kawa i herbatka na nowy tydzień 06.02.12, 09:33 No przecież siedzę ! a nie powinnam bo mam leżec-ciekawe jak wyszlifować na leżąco deski,niech mi doktor pokaże.naprawdę jestem dzisiaj grzeczna. Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Kawa i herbatka na nowy tydzień 06.02.12, 09:52 Aaaaaa!!!!! To wysil wyobraźnię teraz- czy fajnie będzie poszukiwać malarskich inspiracji na oddziale patologii ciąży, hę??? Burdziu, jesteś niepoprawna. Lekarz mówi: leżeć, więc sio, sio, Kobito!!!! ps Ja Cię rozumiem, bo sama pewnie też bym grzeszyła- ale jednak, kurczę, no. Burdziu. Burdziu. Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Kawa i herbatka na nowy tydzień 06.02.12, 09:38 Kawka na skype, bo z koleżanką gadam :) W planach różne rzeczy w tym rozmowa z nauczycielką syna :/ Od czwartku auto stoi zamarznięte więc dalsze wycieczki poczekają do odwilży. Hasło na dziś: nie zamarznąć ;) Odpowiedz Link
ankas4 Re: Kawa i herbatka na nowy tydzień 06.02.12, 09:49 Jeju dzis jakiś rekord minusowy!!! We Wro bardzo zimno, a u nas zaraz obok pokazuje -18, a odczuwalna nawet -22 masakrosss !!! Poza tym coś sie zadziało źle dla mnie w ciśnieniu, bo głowa mnie boli od wczesnego ranka, i wstać nie mogłam. W domu lekko nerwowo - mąż wybywa na...3 tygodnie i to nie do ...Rosji :) gdzie jest -30 ,ale do Australii gdzie jest ..+30 czy jest jakaś sprawiedliwość na tym tym świecie...:) ale obiecuje ,że chociaż prezenty przywiezie..:) Burdzia jak ja Cię dobrze rozumiem, niby nie mamy ,az tak daleko do tych przedszkoli, ale cała akcja zebrania się , podjechania, wejscia do przedszkola, rozebrania dziecka i powrót ...mnie rownież przerasta. Ja jeszcze do jutra mam luz, bo Paweł zawozi Tymka, ale od środy i u mnie zacznie się problem, choć rozmawiałam juz z taką naszą młodą sąsiadką i powiedziała ,ze może Tymka odprowadzać i odbierać, oczywiscie zapłacę jej za godziny jak opiekunce. Muszę sie dzis jeszcze dogadać ostatecznie, moze Burdziu u Was tez jest jakaś młoda dziewczyna w bloku, co chciałaby dorobić? Stawiam nową kawę, dla mnie herbata i miłego dnia, oby ten mróz odpuścił i ciśnienie się unormowało! Odpowiedz Link
zalasso Re: Kawa i herbatka na nowy tydzień 06.02.12, 12:15 Hm, ja z kawką bezkofeinową, bo jakaś nadpobudliwa jestem :) My już po wycieczce do miasta, bo mieliśmy diagnozę pedagogiczną, na moje życzenie. I jestem w szoku, bo mnie pani poinformowała, że reforma w ogóle nie dotyczy jeszcze rocznika 2007, no i zgłupiałam powiem szczerze.... W każdym razie diagnozy nie było, tylko obserwacja, Młody super , tylko trzeba te ręce nieszczęsne ćwiczyć... fajnie się mówi :( Teraz powinnam być na uczelni, ale niestety nikt z mojej rodziny nie mógł wziąć wolnego... No więc prawdopodobnie dopiero w czwartek zajadę, może się chociaż tematów dowiem :( szkoda, bo bardo zajęcia dla mnie ciekawe. Eeee tam. Popołudniu do pracy. Relax tzw, heheheh Miłego dnia! Odpowiedz Link