Dodaj do ulubionych

kawa? znow podwojnie bedzie?

08.02.12, 07:43
na na nogach juz od godz trzech. Maz wybyl do Helsinek o jakichs strasznie wczesnych godzinach, dzieci w przedszkolu, pies odsikany - pora na prace (dzis na szczescie z domu).
Z przyjemnych wisci to oddalam wczoraj pierwsza wersje dyplomu i opinie sa bardzo ok :) a nawet padla propozycja opatentowania pomyslu wiec git w sumie :) Jeszcze tylko jakies 2 tygodnie pisania z jedna sesja poprawkowa i oddaje do oficjalnego przegladu :)
Obserwuj wątek
    • lucy_cu Re: kawa? znow podwojnie bedzie? 08.02.12, 08:06
      Gratuluję serdecznie, Narttu. Dla mnie ( i nie tylko dla mnie na pewno) jesteś osobą dokonującą rzeczy niemożliwych.
      Dojadam jogurt z kakaową posypką i spadam. ;)
      Miłego dnia, Dziewczyny!
    • zabka11 Re: kawa? znow podwojnie bedzie? 08.02.12, 08:17
      :) witam:) nie będzie podwójnie:) ja najpierw maila do naprawiacza odkurzacza pisałam z rańca, bo zdechł mój zelmer, a bez niego żyć nie mogę:)
      Poproszę łyczka kawki i do robotki idę, myślami z Jaśkiem będąc, bo chłopina Bal Karnawałowy dziś ma i pirat z niego będzie, że hej;)
      A poza tym ma znów rzut AZS, i chyba tak źle jeszcze nie było...dlatego szukam pomocy, m.in w necie (u alergologa byliśmy w poniedz.), co by tu m,u zaradzić na te placki na całym ciele i sypiącą się skórkę, i swędzenie;/
      Miłego kochane:)
      • aga_junior Re: kawa? znow podwojnie bedzie? 08.02.12, 08:44
        Zielona z cytryną. Dziś dzień w domu, w planie jakieś tam zwykłe sprawy.
        Miłego dnia dziewczynki ;-)
        • zalasso Re: kawa? znow podwojnie bedzie? 08.02.12, 09:03
          Kawka jak zawsze :) Miłego dnia
          • kamamama2 Re: kawa? znow podwojnie bedzie? 08.02.12, 09:13
            ja dopijam i planuję dzień
            Rozalka czuje się lepiej i do nosa sobie w ramach atrakcji też niczego od wczoraj nie wsadziła :)

narttu jesteś cyborgiem, mocno trzymam kciuki!!!

miłego słonecznego dnia
            • effka_81 Re: kawa? znow podwojnie bedzie? 08.02.12, 09:35
              Narttu jesteś WIELKA!!
              My jak zwykle w domku się kisimy!! Kurna ja chcę wiosny a nie -20st nie cierpię zimy!!!!!
              Czy Wasze dzieci też pyskują bo Oliwka przechodzi samą siebie, łobuziara jedna;)
              Miłego i pogodnego dnia
      • smolineczka Re: kawa? znow podwojnie bedzie? 08.02.12, 09:33
        zabka, mam identyczne zadanie: od kilku dni poszukuję w necie info na temat "placka" na pupie mojej Marysi, - pediatra już drugi raz nie trafia z leczeniem (choć rok temu, kiedy miała wysyp "suchych placków" na pupie i nóżkach jego leczenie pomogło natychmiast), a do porządnego dermatologa, względnie alergologa nie rejestruję z przyczyn prozaicznych, po prostu się boję panicznie, że znów będzie nie trafione leczenie i następna strata czasu :-/
        HELP!
        • tri-mamma Re: kawa? znow podwojnie bedzie? 08.02.12, 09:48
          Z kawką w ręku wpadam na momencik :)

Nartu, jesteś niesamowita!

Miłego dnia wszystkim!
    • klaudia020707 zabka-AZS 08.02.12, 11:31

Moja Klaudia ma stwierdzone AZS przez alergologa, w UK zdarza sie jej podlapac ale to co bylo w ubiegle wakacje w \pl to masakra, cienie pod oczami, suche miejsca pod kolanami i lokciami, wlasciwe niesamity swiat az ranki miala.
      Dostala cos tam w plynie ale poza tym takze cos takiego
      Protopic 0,03% - to jest masc na recepte, malenkie opakowanie 10g i dosyc kosztowne bo ok lub ponad 50zl ale REWELACJA!
      Poza tym musialam nawizlac skore, przynajmniej cztery razy dziennie i te suche miejsca smarowac czyms tlustym, super sprawdza sie DERMOBAZA, a na to wlasnie protopic i jesli da rade to najlepiej zrobic oklad zeby dziecku to porzdanie sie wchlonelo.
      U Klaudii pomoglo, a uwierz mi wygladala strasznie.
      Sprobuj takiej kuracji.
      • ankas4 Herbata 08.02.12, 12:09
        Ja piję herbatę z cytryną, od dziś zaczyna się maraton z Tymkiem, ponad 3 tygodniowy, bo wczoraj meża na lotnisko odwiozłam. Jakoś mam nadzieje przezyjemy, dzis Tymek został ze mną w chacie, jakos nie miałam sił w ten mróz z rana nas wyciągać z domu, zaraz siadam do pracy, dziecko bardzo grzeczne, byle do przodu:)

Pozdrawiam
        • burdziaa Re: Herbata 08.02.12, 13:47
          Dosiadam się do herbatki,ja tez mam dzis Julcia w domu ale przy nim nic nie popracuję/pomaluję bo jednak muszę sie bardzo wyciszyc i skupić.Jakos na zabawach i gotowaniu nam mija dzien,ale sie dłuzy do powrotu Jasia z pracy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka