Dodaj do ulubionych

Co wygrawerowac na bransoletce lilou?

21.02.12, 11:13
Kupilam rzemien z 3 blaszkami. Mam grawer gratis I brak inspiracji. Imiona dzieci, daty urodzin? A moze Jakas sentencje max 20 znakow? Rzuccie pomyslem.
Obserwuj wątek
    • kalipowa Re: Co wygrawerowac na bransoletce lilou? 21.02.12, 13:14
      U nas w pracy daje sie Lilou dziewczynie, ktora np konczy prace w naszej firmie - koniczynke z napisem na szczęscie lub good luck (jesli ktos jest zagramaniczny).

To taki typowy gadzet na prezent dla innych z roznych okazji. Np ja kupilam kolezance z okazji urodzenia dziecka i wygrawerowalam date jej urodzin. Dla innej kupilam z pieskiem i wygrawerowalam imie psa (bo jest wyjątkowa psiara). Dla siebie chyba nie kupilabym, tym bardziej nie wiedzialabym co sobie wygrawerowac. (sama mam 2 lilou - obie dostalam. jedna blaszka ma date wazna dla mnie a 2 dostalam od przyjaciolki z napisem "Friends 4ever"

Po zastanowieniu sie, chyba sobie bym niczego nie grawerowała.
      • alcea3 Re: Co wygrawerowac na bransoletce lilou? 21.02.12, 15:38
        Nie mam pojecia co to za bransoletka, wiec przykro ze nie pomogę, ale strasznie spodobała mi się kalipowa uzywając słowa "zagramaniczny" :)))
        Rzadko słyszałam, a hja tez tak zawsze mowię :)))
        • andzia84 Re: Co wygrawerowac na bransoletce lilou? 21.02.12, 16:16
          ja mam imiona dzieci
          • lilka.k Re: Co wygrawerowac na bransoletce lilou? 21.02.12, 17:30
            Moje koleżanki mają imiona dzieci.
            Wpadłam jeszcze na pomysł grupy krwi ;), pamietam jak moja mama zawsze miała taki brelok przy kluczykach od auta.
            • malenkie7 Re: Co wygrawerowac na bransoletce lilou? 21.02.12, 19:24
              podarowałam siostrze na urodziny z napisem "Gosia 20 X" - rok urodzin pominęłam:)
              przy mnie dziewczyna zamawiała grawer z grupą krwi.
              gdybym wybierala sobie, to wpisalabym pewnie imie synka, męża, daty ich urodzin...
              co do słowa "zagramaniczny" - znam i uzywam, i tez mi sie podoba:)
        • kalipowa Re: Co wygrawerowac na bransoletce lilou? 21.02.12, 23:31
          zagramaniczny wyjatkowo podkresla wage i powage "bycia zagranicznym" :-)
          i tez lubie tak mowic!
    • mimi_mm Re: Co wygrawerowac na bransoletce lilou? 22.02.12, 13:51
      ja mam imiona dzieci po jednej stronie, po drugiej daty ich urodzin.
      na innym mam pierwsze litery imion (moje i M) = WNM :) jak ze szkolnych lawek
    • ri.ka Re: Co wygrawerowac na bransoletce lilou? 22.02.12, 21:32
      ja dostałam od M na rcznicę ślubu z grawerem chłopca i dziewczynki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka