klarysa007 27.03.12, 11:05 Dorotko Kochana życzę Ci szczęścia, zdrówka, miłości, udanego remontu ;) i wszystkiego o czym zamarzysz!!!!!!!!!!! Sto laaaaaaaaaat! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankas4 Re: Maryjka60 STO LAT!!!!!!!!!!!!!!! 27.03.12, 12:54 100000 lat Maryjka niech się szczęści! dawaj tego szampana:) Odpowiedz Link
guciowamama Re: Maryjka60 STO LAT!!!!!!!!!!!!!!! 27.03.12, 14:00 Alez pieknie sie urodzilas. Wiosna sie budzi. Najpiekniejsze zyczenia: niech pospelniaja sie wszystkie Twoje marzenia. Badz zdrowa i szczesliwa :-) ps. A tego szampana to ja poprosze wieczorem :-) Odpowiedz Link
aga_junior Re: Maryjka60 STO LAT!!!!!!!!!!!!!!! 27.03.12, 14:41 Maryjka 100 LAT!!!!!!! dużo zdrówka, szczęścia i Miłości ;-) Odpowiedz Link
maryjka60 Polewam, polewam, zapraszam na bąbelki 27.03.12, 22:24 no dobra, przyznaję się - skończyłam dziś 36 lat, chyba jestem tutaj jedną ze starszych mamusiek :) I pierwszy raz od kilku dobrych lat miałam w dzień swoich urodzin dobry nastrój, tak postanowiłam sobie rano i się udało. Zazwyczaj załapywałam urodzinowego doła (łącznie z popłakiwaniem nad sobą) a dziś udało mi się utrzymać pozytywne nastawienie i bilans też wyszedł mi na plus. Napijcie się ze mną za drugie tyle równie udane i szczęśliwe. Dawać tutaj kielichy na bąble!!! Odpowiedz Link
yvonne79 Re: Polewam, polewam, zapraszam na bąbelki 28.03.12, 15:41 Chętnie się z Tobą napiję :-) No i składam najserdeczniejsze życzenia, choć spóźnione. Sto lat i wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Polewam, polewam, zapraszam na bąbelki 28.03.12, 15:45 Ty się tu, Smarkulo, nad sobą nie użalaj ;P To pisałam ja, starsza koleżanka ;) Odpowiedz Link
lilka.k Re: Polewam, polewam, zapraszam na bąbelki 28.03.12, 22:37 Przepraszam Dorotko za spóźnienie. życzę Ci kochana gladkiego urządzania Waszego gniazdka, żeby dzieciaki cudownie się nadal rozwijały, żeby mąż rozpieszczał. Buziaki! I przestań z tym wiekiem, piękna i młoda jestes! :) Odpowiedz Link