Dodaj do ulubionych

jakie plany na majowy

25.04.12, 11:04
weekend a raczej tydzień?
Obserwuj wątek
    • lucy_cu Re: jakie plany na majowy 25.04.12, 11:10
      Skończyć firmową stronę internetową, ulotki i wizytówki.

Usiąść na czterech literach i przygotować w końcu jakiś zarys robót na czas najbliższy w Stowarzyszeniu "Dob.Urodz.".

Kasy niet- więc jakaś wycieczka samochodowa jednodniowa tylko plus, jeśli pogoda pozwoli, rowerowe szlajanie się po Puszczy.

I wrzucenie na luz- bo stres goni stres ostatnio.
      • f3f Re: jakie plany na majowy 25.04.12, 11:55
        Na znaczną część weekendu a raczej "tygodnia" majowego wybywam do znajomej na działkę w Pieniny :)
    • aurinko Re: jakie plany na majowy 25.04.12, 12:29
      Tydzień w Warszawie, liczę na to, że uda się połączyć obowiązki z przyjemnościami.
      • burdziaa Re: jakie plany na majowy 25.04.12, 12:35
        Chciałabym pospacerowac z chłopakami,żeby ładna pogoda była-a 3 maja odwiedzaja nas przyjaciele ze Szczecina liczną rodziną
        • zurawina100 Re: jakie plany na majowy 25.04.12, 12:43
          Kotlina Kłodzka.
          • leluchow1 Re: jakie plany na majowy 25.04.12, 12:51
            Własny ogród, las rodzinka i przyjaciółka z którą się znamy 27 lat i jej rodzina i.... mnóstwo roślin do wsadzenia :-)
            • ankas4 Re: jakie plany na majowy 25.04.12, 13:48
              - nie urodzić!:)
              - znajomi do nas przyjeżdzają z blizniakami 3 latkami, będzie wesoło, super, ze się zdecydowali, nie chcieli nam głowy już przed porodem zwracać:) ,ale dla mnie to tylko lepiej jak będą, bo jakby mnie w nocy złapało( mamy oczywiscie już umówione przyjaciólki jakby co) to jest ktoś na miejscu w domu, poza tym to tacy goście co ugotują, posprzątają i czujemy się z nimi swobodnie!
      • aurinko Re: jakie plany na majowy 25.04.12, 15:33
        Ajjj jak moglam zapomniec, przeciez jeszcze do Radomia jedziemy :)
        • m_k8 Re: jakie plany na majowy 25.04.12, 19:23
          morze z przyjaciółmi i ich dzieciakami. Cały tydzień :-)
    • alcea3 Re: jakie plany na majowy 25.04.12, 20:57
      wielkie sprzątanie
    • borowka78 Re: jakie plany na majowy 25.04.12, 20:57
      Żadnych wspólnych, rodzinnych...niestety. Bo M.ma służbowy wyjazd do DE.

Chłopcy jadą juz w piatek do dziadków, ja do nich dojadę. Odwiedzam kumpele w Katowicach i chyba cui w Krakowie ;-)
      • 27agnes72 Re: jakie plany na majowy 25.04.12, 21:46
        PRACA...same nocki...po dwanaście godzin...i pewnie dziesiątki ludzi, którzy są właśnie w czasie imprez lub po imprezach i ździebko przegięli albo zrobili sobie krzywdę...mnóstwo ludzi co nie wiedzą gdzie iść do lekarza bo wszystko pozamykane....po prostu praca w SOR...
        • 27agnes72 Re: jakie plany na majowy 25.04.12, 21:47
          Aaaaaaaaaaaa...i mogę Wam moje drogie serwować codziennie kawę o piątej nad ranem ;-)))
    • paris4 Re: jakie plany na majowy 26.04.12, 08:50
      Szczecin. A więc kino, knajpy, trochę pracy, mnóstwo spotkań towarzyskich, dużo wycieczek z dziećmi i szczypta świętego spokoju jak się uda ;) A potem na końcówkę jeszcze wracam do domu żeby załapać się na otwarcie sezonu żeglarskiego i imprezy towarzyszące ;)
      No i TŻ jedzie ze mną, więc będę go oprowadzać po swoich starych i nowych ścieżkach :)
      Ogólnie towarzysko-kulturalnie-krajoznawczo. O!
      • malea1 Re: jakie plany na majowy 26.04.12, 09:14
        Budapeszt. Już się nie mogę doczekać. Tylko, żeby Antek się nie rozchorował.
        • malenkie7 Re: jakie plany na majowy 26.04.12, 09:22
          od wtorku do soboty w hotelu Kocierz:), góry, spa, dla moich facetów tenis, a dla mnie codziennie jakis zabieg i błogie nicnierobienie. o ile młody się nie rozchoruje do tego czasu;)
      • gismol77 o Paris 26.04.12, 09:33
        to będziemy blisko siebie, bo my w świnoujściu i nie wiem czy o szczecin nie zahaczymy
    • mimi_mm Re: jakie plany na majowy 26.04.12, 10:21
      Mazury, Mazury, Mazury :)
      i spotkanie z Zumali :)
      • zumali Re: jakie plany na majowy 26.04.12, 12:47
        O to, to Mimi :) Mazury, Mazury, Mazury!
        Zapowiada się wesoły tydzien :)
        • olcia.kaktus Re: jakie plany na majowy 26.04.12, 17:41
          ponieważ cały tydzień jesteśmy bez młodej, to dla odmiany będziemy chcieli być cały czas razem. Ja mam już nowy projekt przebudowy ogródka (zasłaniamy się od chodnika), z młodą spędzimy dużo czasu w ogródku. Pewnie jakiś grill zaliczymy, huśtawkę skręcimy, trawkę pokosimy, na rowerku pojeździmy (pewnie młoda będzie jeździć, a ja obok niej biegać).
          Mąż odgraża się, że musi trochę popracować, ale na szczęście w domu.
          Acha, jednego dnia pojedziemy chyba do ogrodu botanicznego, a 3 maja biegnę w biegu Konstytucji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka