zumali 27.05.12, 13:01 Dziewczyny Kochane, przyjeżdżajcie, przyjeżdżajcie nam Was tutaj potrzeba :) Jest sporo fajnych imprez w tym sezonie: www.malinkowo.pl/calendar.html Zapraszam serdecznie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimi_mm Re: MAZURY ... komu, komu? :) 28.05.12, 00:02 Jeżeli o Mazury chodzi to ja sie pisze zawsze i always;);););) Miejsce idealne. Cisza, spokój, natura czyli to co lubię a czego brakuje mi na codzień. Moje baterie potrzebują mazurskiego doladowania i to najszybciej jak to możliwe. Swoją droga nie wiem czemu ale w żadnym innym miejscu nie jestem w stanie wypoczac tak jak na Mazurach. Wystarczy tu być. Niczego wiecej do szczęścia mi nie potrzeba :) -- Odpowiedz Link
zumali Re: MAZURY ... komu, komu? :) 31.05.12, 15:20 Dzięki Mimi :) Udanej sesji - postaraj się, to ... imprezka w lipcu w Malinkowie będzie :D Trzymamy kciuki. Uściski dla chłopaków :) Aurinko, a gdzie dokładnie będziecie? Odpowiedz Link
mimi_mm Ze 31.05.12, 16:17 Właśnie wyczytałam ze 29 czerwca w Mragowie jest koncert Luxtorpedy, grali u mnie w mieście i normalnie zakochalam sie w ich rytmach. Graja ostro. Niestety 30 mam 2 egzaminy tzw.krowy więc nie dam rady tam być a szkoda :( Odpowiedz Link
aurinko Re: MAZURY ... komu, komu? :) 31.05.12, 16:21 Będziemy tu www.malinowychrusniak.com a tak w ogóle to pierwszy raz na Mazurach będę, uwierzycie?:) Z założenia nie lubiłam Mazur hehe Odpowiedz Link
zumali Re: MAZURY ... komu, komu? :) 01.06.12, 16:27 Aurinko, jak będziecie w Mrągowie albo Mikołajkach, daj znać - spotkamy się :) Odpowiedz Link
aurinko Re: MAZURY ... komu, komu? :) 01.06.12, 19:06 zumali napisała: > Aurinko, jak będziecie w Mrągowie albo Mikołajkach, daj znać - spotkamy się :) Oj my nie mamy w planach wypraw poza Bisztynek (jedziemy leżeć do góry brzuchem z dala od miasta ;) ) ale jakby coś to spiszę sobie Twój nr ze stronki i odezwę się:) Odpowiedz Link
zumali Aurinko 01.06.12, 20:36 Dobra :) A tak właściwie ... nieśmiało sobie pomyślałam ... to czemu do mnie nie przyjeżdżacie leżeć do góry brzuchem? Odpowiedz Link
aurinko Re: Aurinko 02.06.12, 09:27 Kochana my nie jedziemy sami i tutaj decyzja zapadła wspólnie, poza tym obowiązkowo muszą być zwierzaki na miejscu (dużo zwierzaków żeby można je było karmić - kozy, kury, króliki). Odpowiedz Link
aurinko Re: MAZURY ... komu, komu? :) 28.05.12, 13:52 My jedziemy właśnie na Mazury na urlop w tym roku, oby tylko pogoda dopisała. Odpowiedz Link
zumali Mimi :) 05.06.12, 21:20 Na koncert Luxtorpedy też chętnie bym poszła - może się uda. Widziałaś program na Piknik Country???? No nareszcie jakoś to wygląda! Niedzielę odpuszczamy oczywiście, ale piątek i sobota zapowiadają się ciekawie :) www.festiwalpiknikcountry.pl/program.html Odpowiedz Link
mimi_mm Re: Mimi :) 06.06.12, 08:16 widzialam i zaluje ze mnie w tym roku nie bedzie :( caly czas kombinuje zeby chociaz o sobote zahaczyc :) Odpowiedz Link
zumali Piknik Country :-) 05.07.12, 22:51 Mam jeszcze miejsce - ostatni weekend lipca PIKNIK COUNTRY Mrągowo :-) W tym roku wreszcie impreza wraca do korzeni - warto tu być! Serio, serio :D Odpowiedz Link