Dodaj do ulubionych

MAZURY ... komu, komu? :)

27.05.12, 13:01
Dziewczyny Kochane,
przyjeżdżajcie, przyjeżdżajcie nam Was tutaj potrzeba :)

Jest sporo fajnych imprez w tym sezonie:
www.malinkowo.pl/calendar.html
Zapraszam serdecznie!
Obserwuj wątek
    • mimi_mm Re: MAZURY ... komu, komu? :) 28.05.12, 00:02
      Jeżeli o Mazury chodzi to ja sie pisze zawsze i always;);););)
      Miejsce idealne. Cisza, spokój, natura czyli to co lubię a czego brakuje mi na codzień.
      Moje baterie potrzebują mazurskiego doladowania i to najszybciej jak to możliwe.
      Swoją droga nie wiem czemu ale w żadnym innym miejscu nie jestem w stanie wypoczac tak jak na Mazurach. Wystarczy tu być. Niczego wiecej do szczęścia mi nie potrzeba :)
      --
      • zumali Re: MAZURY ... komu, komu? :) 31.05.12, 15:20
        Dzięki Mimi :) Udanej sesji - postaraj się, to ... imprezka w lipcu w Malinkowie będzie :D Trzymamy kciuki. Uściski dla chłopaków :)

Aurinko, a gdzie dokładnie będziecie?
        • mimi_mm Ze 31.05.12, 16:17
          Właśnie wyczytałam ze 29 czerwca w Mragowie jest koncert Luxtorpedy, grali u mnie w mieście i normalnie zakochalam sie w ich rytmach. Graja ostro. Niestety 30 mam 2 egzaminy tzw.krowy więc nie dam rady tam być a szkoda :(
        • aurinko Re: MAZURY ... komu, komu? :) 31.05.12, 16:21
          Będziemy tu www.malinowychrusniak.com
          a tak w ogóle to pierwszy raz na Mazurach będę, uwierzycie?:) Z założenia nie lubiłam Mazur hehe
          • zumali Re: MAZURY ... komu, komu? :) 01.06.12, 16:27
            Aurinko, jak będziecie w Mrągowie albo Mikołajkach, daj znać - spotkamy się :)
            • aurinko Re: MAZURY ... komu, komu? :) 01.06.12, 19:06
              zumali napisała:

> Aurinko, jak będziecie w Mrągowie albo Mikołajkach, daj znać - spotkamy się :)

Oj my nie mamy w planach wypraw poza Bisztynek (jedziemy leżeć do góry brzuchem z dala od miasta ;) ) ale jakby coś to spiszę sobie Twój nr ze stronki i odezwę się:)
              • zumali Aurinko 01.06.12, 20:36
                Dobra :)
                A tak właściwie ... nieśmiało sobie pomyślałam ... to czemu do mnie nie przyjeżdżacie leżeć do góry brzuchem?
                • aurinko Re: Aurinko 02.06.12, 09:27
                  Kochana my nie jedziemy sami i tutaj decyzja zapadła wspólnie, poza tym obowiązkowo muszą być zwierzaki na miejscu (dużo zwierzaków żeby można je było karmić - kozy, kury, króliki).
    • aurinko Re: MAZURY ... komu, komu? :) 28.05.12, 13:52
      My jedziemy właśnie na Mazury na urlop w tym roku, oby tylko pogoda dopisała.
    • zumali Mimi :) 05.06.12, 21:20
      Na koncert Luxtorpedy też chętnie bym poszła - może się uda.

Widziałaś program na Piknik Country???? No nareszcie jakoś to wygląda! Niedzielę odpuszczamy oczywiście, ale piątek i sobota zapowiadają się ciekawie :)

www.festiwalpiknikcountry.pl/program.html
      • mimi_mm Re: Mimi :) 06.06.12, 08:16
        widzialam i zaluje ze mnie w tym roku nie bedzie :(
        caly czas kombinuje zeby chociaz o sobote zahaczyc :)
    • zumali Piknik Country :-) 05.07.12, 22:51
      Mam jeszcze miejsce - ostatni weekend lipca PIKNIK COUNTRY Mrągowo :-)
      W tym roku wreszcie impreza wraca do korzeni - warto tu być! Serio, serio :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka