guciowamama 26.06.12, 09:11 Mysle dzis o Was szczegolnie, daj znac po wszystkim! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malenkie7 Re: malenkie7 26.06.12, 15:18 dziękuję. jak bede miec wyniki, na pewno napisze. Odpowiedz Link
malenkie7 :) 27.06.12, 22:17 Jest OK:). Nie mam siły pisac o wizycie na oddziale hematologiczno-onkologicznym, z wiadomych przyczyn. Świetowalismy dzis 5 urodzinki, w domu, bez specjalnych prezentow - zdrowie jest najwiekszym prezentem. Szczegolowe wyniki na talasemie bedziemy miec po 9 lipca. Żadnych wyimaginowanych chorób nie ma:) Dodam tylko, że ostatnie 2 tygodnie kosztowały mnie tone stresu, zjadłam opakowanie Xanaxu, i stworzyłam w głowie milion scenariuszy, oczywiscie ponurych. Ktos powiedzial mi, ze gdybym miala dwoje dzieci lub wiecej, to tak bym sie nie martwila jak teraz. Nieprawda, martwiłabym sie dwa razy bardziej. Odpowiedz Link
zurawina100 Re: :) 27.06.12, 22:34 Bardzo się cieszę, że wszystko OK. Wszystkiego NAJ dla Piotrka na urodzinki! Odpowiedz Link
szaszanka21 Re: malenkie7 27.06.12, 23:06 Super wieści!!! :) Wszystkiego najlepszego dla solenizanta!!! :) Odpowiedz Link
myrtille Re: malenkie7 28.06.12, 09:26 Uff, to kamień z serca! Znam te nerwy, jak dobrze że nic w tych klimatach Odpowiedz Link
aga_junior Re: malenkie7 28.06.12, 10:11 uffff to dobre wieści ;-) Dużo zdrówka dla solenizanta ;-) a ty trochę teraz po odpoczywaj ;-) Odpowiedz Link