Dodaj do ulubionych

kawka imieninowa

16.09.12, 09:47
Podaję z przyjemnością
i mufinki będą niebawem, może zrobię dzieciakom jakiś mus czekoladowy :)
mam nadzieję, że po miłej sobocie nastąpi podobna niedziela
przepracowałam się ostatnio i chyba dlatego taką radość sprawia mi bycie z dzieciakami w domu
i prosiakami też

miłego dnia dziewczyny
Obserwuj wątek
    • f3f Re: kawka imieninowa 16.09.12, 09:55
      Najlepszego :) imieninowo :)))
    • zalasso Re: kawka imieninowa 16.09.12, 10:00
      O :) najlepszego Kama!!! I bardzo miłego dnia :) Mogę do muffinek dorzucić pavlową i eklerki.

Dziś odwiedziny rodziny i tak nam minie dzień.
      MIłej niedzieli :D
      • kamamama2 Re: kawka imieninowa 16.09.12, 10:01
        dzięki!
        a podrzuć jakiś sprawdzony przepis na pavlovą przy okazji :)
        • zabka11 Re: kawka imieninowa 16.09.12, 10:15
          Wesołego dnia kamamama i zdróka z okazji imienin:)
          Ja już pracuje...trzeba się rozliczyć z obowiązków Skarbnika, to klikam:) do 12tej dead line, a potem idę spać::)
          Leniwe zrobiłam na szybko, z cynamonem lubią, na ogórkową wstawione...zaraz Jaśka z tatą po ogórki wyślę do Biedronki na około najlepiej;)...i na 2h na spacer.
          Od jutra zaczynam chodzić na aeorobik, 2x w tyg na 20tą. /padnę ale się nie poddam, bo musze te zwisy poodchudzane ujędrnić. Więc dziś zbieram siły na jutro...poproszę;)
          Miłęgo dnia kochane:)
        • zalasso Re: kawka imieninowa 16.09.12, 12:32
          Upiekłam tę: www.mojewypieki.com/przepis/czekoladowa-pavlova

W sumie tylko z tej strony korzystam, bo są to bardzo sprawdzone przepisy :)

Na razie nie jadłam, ale muszę przyznać, ze wygląda apetycznie. Na górę zamiast truskawek- sos jagodowy :)
          • zalasso Re: kawka imieninowa 16.09.12, 14:18
            Spamuję dzisiaj, ale chciałam powiedzieć, że ... :) czekoladowa pavlova jest absolutnym niebem w gębie. Jakoś nie mogłam sobie smaku wyobrazić (bo bezowych ciastek nie cierpię), a tu taka miła niespodzianka. POlecam gorąco!
      • burdziaa Re: kawka imieninowa 16.09.12, 10:15
        Jama ściskam ! Ale myślałam,że padnę jak zobaczyłam Twoj wątek o hodowli trzody-oczadziała nam Kama-pomyślałam :) a potem był wielki śmiech !
    • klarysa007 Re: kawka imieninowa 16.09.12, 11:36
      Wszystkiego najlepszego i najsłodszego!
      • cui Re: kawka imieninowa 16.09.12, 11:52
        Sto lat Kama!
        Wpraszam się na muffiny ;) O której można?
        • joasia83m Re: kawka imieninowa 16.09.12, 12:26
          Stukam się kubkiem z kawą i najlepszego życzę, żeby trzoda grzeczną była!
          Sama ratuję się kawami kolejny dzień. Weronika potwornie zagilona- skąd ona ten katar wytrzasnęła?! Z eMem na zmianę 2 całą noc ją nosiliśmy, bo na leżąco spać nie mogła ;/
          Żeby nic gorszago z tego nie było, bo już mam dosyć tych problemów ze zdrowiem zewsząd.
          Dobrej niedzieli!
    • metanira Re: kawka imieninowa 16.09.12, 12:25
      Najlepszego, Kama :) Ja też mam dzisiaj imieniny :) Nie czuję się najlepiej - boli mnie głowa od samego rana, kawa nie pomogła, pogoda średnia (chmury, słońce, wiatr, raczej chłodno), a Konrad przeziębiony (katar, trochę kaszle). Przede mną dzień z rodzaju tych "niech już będzie wieczór" ;) Miłego wszystkim, mimo wszystko ;)
      • zalasso Metanira 16.09.12, 12:33
        Dla Ciebie też zatem najlepsze życzenia! Niech ten dzień, mimo wszystko będzie fajny :D
        • anmroz Re: Metanira 16.09.12, 18:03
          Wszystkiego dobrego, dziewczyny :)
          • aga_junior dziewczyny Wszystkiego Najlepszego!!!! 16.09.12, 18:56
            dużo zdrowia, miłości i pieniędzy :D
            • lilka.k Re: dziewczyny Wszystkiego Najlepszego!!!! 16.09.12, 20:45
              No to dobrze, że mam różowe wino schłodzone. Wypiję za Twoje zdrowie oraz 2 małych świnek :).
              Cały dzień poza domem, lubię to. A teraz wino i wanna ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka