Dodaj do ulubionych

Zielona herbatka, choć kawka tez paruje;)

02.10.12, 08:08
Witam Kochane:) piję dziś podwójnie...kawę na szybko, i zielona się parzy;)
Zmarzłam rano, a dodatkowo znów kręgosłup mi się daje we znaki;/ wczoraj aż mi łzy leciały jak P mnie starał sie wymasować dla ulgi.
Dzis zajęte popołudnie do późna, więc mam nadzieję, w pracy odsapnąc;)
Miłego dnia:)
Obserwuj wątek
    • leluchow1 Re: Zielona herbatka, choć kawka tez paruje;) 02.10.12, 08:15
      Ja piję ciepłą wodę z cytryną bo tylko to mi nie śmierdzi :-) Dzień w biegu. I jeszcze wczoraj jak się okazało cały październik musimy chodzić na różaniec z Mateuszem. Ksiądz zażądał żebysmy byli w parafii gdzie nalezy szkoła ale 2 x dziennie 30 km to sam może sobie robić :-)
    • lucy_cu Re: Zielona herbatka, choć kawka tez paruje;) 02.10.12, 08:29
      Rety, Zabko, trzymaj się.

Leluchow, aaale zdradziłaś dobre stare koleżanki z forum z innymi, ojojoj, nieładnie. ;) Tak sobie skakałam po forach wieczorem i się natknęłam. ;p Zdrowia życzę!

Od rana zrobiłam mnóstwo rzeczy, dziś na razie dzień z tych, kiedy wszystko idzie jak po masełku. ;)
      I niech tak zostanie. I Wam też takiego dnia życzę. :)
      • leluchow1 Re: Zielona herbatka, choć kawka tez paruje;) 02.10.12, 08:32
        U kochana alez ja jestem z wami emocjonalnie związana :-) ale na innych też bywam.... :-) choć bez serca :-)
        • lucy_cu Re: Zielona herbatka, choć kawka tez paruje;) 02.10.12, 09:47
          Z obcymi babami gadać, no, nie rozumiem, doprawdy ;p

A na serio to: SUPER!!!! :)
    • klarysa007 Re: Zielona herbatka, choć kawka tez paruje;) 02.10.12, 08:31
      Dosiadam na chwilkę z kawką i zaraz biegnę do pracy. Kotlety się dosmażają, pranie zaraz rozwieszę. Powoli robię się pracowita jak Żabka ;P
      Miłego dnia!
      • myrtille Leluchow 02.10.12, 08:36
        Mojemu Mężowi po każdej ciąży mojej na 2 lata zostaje niesmak do herbaty:)
        • myrtille Biała herbatka, cesarska peła:) 02.10.12, 08:41
          Dzień dobry!.
          Emanuelek je śniadanko tzn rozciera żółtko po kuchni to mam chwilę by się napić herbatki z Wami.
    • borowka78 Re: Zielona herbatka, choć kawka tez paruje;) 02.10.12, 08:38
      Kawka pracowa, nie smakuje mi ;-/
      ale za oknem pięknie, więc humor mi dopisuje :)

Leluchow!!!! ale faaajnie!!! zdrowia!

Żabka, dbaj o siebie!

Miłego dnia kochane.
      • ankas4 Re: Zielona herbatka, choć kawka tez paruje;) 02.10.12, 09:51
        Hej, hej dosiadam sie z Inką:)
        Ja dziś zaczęłam ogarniać temat pracy, wracam juz pod koniec miesiąca, jezu nie chce mi się, dzis tez pierwszy raz niania zabiera Tolę na spacer więc moze sie prześpię spokojnie:) , bo mała zaczyna chyba ząbkowanie i marudziła w nocy.
        Tymek poszedł z Pawłem z chaty w świat: jeden do pracy ( dzis zaczyna zajęcia dopiero szczęsciarz:) a Tymek do przedszkola.

PoZdrawiam Was serdecznie i leceeee
        • kamamama2 Re: Zielona herbatka, choć kawka tez paruje;) 02.10.12, 10:00
          kończę kawkę i powoli nabieram pędu :)
          przez najbliższe 3 dni bezzdjęciowo, więc odpoczywam i zajęcia domowe uskuteczniam, wizyty lekarsko-dentystyczne i towarzyskie
          prosiaki coś się awanturują w klatce pewnie wszystko zeżarły łobuzy
          miłego dnia
          • zalasso Re: Zielona herbatka, choć kawka tez paruje;) 02.10.12, 10:08
            Właśnie zaparzyłam sobie kawkę w pracy. Nie mam nic do roboty i nudzę się trochę. Jestem przyzwyczajona do wielozadaniowości. Lubię, jak się wokół dużo dzieje. Muszę jakieś rozwiązania zaproponować inne, bo umrę z nudów. Albo swoje "fuchy" przynosić i robić pokątnie. Serio szkoda mi dnia.

Koniec narzekania! Może zaraz coś ruszy. trzeba być optymistą :)

Dopadło mnie okropne przeziębienie + zatoki w bonusie. Pot mnie oblewa, lekki dreszczyk po plecach biega. Więc do końca tygodnia odpuszczę treningi, a może na sprzątaniu się skupię :)

Miłego dnia. Dużo zdrowia Wam życzę:)
            • tri-mamma Re: Zielona herbatka, choć kawka tez paruje;) 02.10.12, 10:20
              Dosiadam z kawką z pracy.
              Okienko mam niby, ale przesłuchanie teraz w konkursie recytatorskim, więc biegnę, bo mój Syn bierze udział. Trochę mu pokibicuję :))

Udanego dnia!!
            • gismol77 Re: Zielona herbatka, choć kawka tez paruje;) 02.10.12, 10:20
              dajcie tej herbaty, ponuro i buro za oknem. lubie jesien ale dziś jakoś tak smętnie.
              zalasso co trenujesz? i dlaczego chcesz sprzątać gdy oblewa Cię pot, nie lepiej poleżec?
              • narttu Re: Zielona herbatka, choć kawka tez paruje;) 02.10.12, 12:29
                dosiadam sie z kawa na moment bo dzis dzien na intensywne poprawki dyplomu i siedze grzecznie od rana bo chce skonczyc i wyslac przed niedzielnym wyjazdem do pragi a po drodze mam dni pelne planow i z pisaniem bedzie kiepsko... ale juz uciekam spowrotem..
              • zalasso Re: Zielona herbatka, choć kawka tez paruje;) 02.10.12, 19:18
                Jestem miłośnikiem wschodnich sztuk walki. Tak wbrew warunkom fizycznym ;)
                A sprzątanie, to jak pot ze mnie zejdzie oczywiście, od nadgorliwości broń mnie Panie :D
                Na razie obmyślam, jak ugotować obiad, kiedy nie ma mnie w domu? Może oczami zaczniemy się najadać- pięknymi zdjęciami będziem się karmić, hihi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka