29.10.12, 06:36
kawę podaję potrzebującym
bardzo zła noc to była, właściwie nie spałam, a od 14 zaczynam pracę i w domu będę pewnie rano
może jak porozprowadzam dzieci po placówkach, zrobię obiad, to jeszcze uda mi się zasnąć choć na chwilę
dobrze, że zatoki mi już mniej dokuczają, to jakoś wytrzymam
miłego, śnieżnego tygodnia dziewczyny
Obserwuj wątek
    • gismol77 Re: kawa 29.10.12, 06:59
      Dzieki Kama, kawe dopijam i budze dziewczyny. Dojechalam wczoraj z lotniska na letnich oponach, miło nie było. Dobrego tygodnia!
    • narttu Re: kawa 29.10.12, 07:12
      kawa domowa bo Greta ma od wczoraj 38. Szlajalismy sie po imprezach to sie przeziebila czy zlapala jakiegos wirusa. No nic, to dzis odpoczywamy. Na obiad zupa rybna co robi sie sama wiec dzien bez stresu moze skoncze rozdzial do pracy i granie pocwicze bo ostatnio dostalam po uszach ze nie cwicze (na pianinie znaczy sie). Popoludniu szkola tanca z Ida i znajomi u nas na kolacji.. O..moze dom posprzatam troche i poprasuje bo troche zimno to i prasowanie nie jest zlym pomyslem..
      • anmroz Re: kawa 29.10.12, 07:22
        Dołączam się z kawą do grona niewyspanych.
        Michał gorączkuje w granicach 40 już siódmą dobę. Do świnki dołączyła również angina, wobec powyższego dostaje zastrzyki. Spania prawie nie ma, a pracuję dziś 9-21, więc czuję się średnio :/
        No trudno, oby tylko dzieć wyzdrowiał.
        Dobrego dnia, dziewczyny!!
        • m_k8 Re: kawa 29.10.12, 08:11
          Kama jak musisz być na nogach to polecam Modafen. On ma pseudoefedrynę która daje siły gdy trzeba pracować w czasie choroby. Tylko nie przesadzaj z dawką.
          Ja już po kawie, w wyjątkowo dobrym nastroju, bo od rana miałam na kim oko zawiesić, hi, hi. Zachowuję się jak napalona trzydziecha, ale co mi tam. Ja tylko oglądam ;-))
          Miłego dnia!
        • zalasso Re: kawa 29.10.12, 08:16
          Ojej Anmroz, fatalnie! Trzymaj się i szybkiego powrotu do zdrowia dla Michałka!!!
          Greci też niech szybko mija!

Dołączam do wszystkich słabo śpiących dziś w nocy, myślę, że ta pełnia dała popalić. Wiem, że była pełnia, gdyż romantycznie (choć w mrozie) spacerowałam pod Wawelem, a księżyc nam przyświecał <hahaha, moje poniedziałkowe poczucie humoru jest jeszcze abstrakcyjniejsze niż piątkowe>. Przemiło wczoraj spędziłam dzień z M i moimi przyjaciółkami, naładowałam baterie, odpoczęłam, nicnierobiłam i jestem gotowa pędzić dalej!

Miłego poniedziałku, przede wszystkim zdrowego lub zmierzającego ku zdrowiu!
    • zabka11 Re: kawa 29.10.12, 08:12
      Dzień dobry:) mroźno, biało i zamarzięte wszystko:) na szczęście nie moja przednia szyba w aucie, którą mój kochany P przykrył płachtą;)...ach, och,, ech...grzeczna dziś będę dla niego w ramach podziękowań i wdzięcznści;)
      Plan na dziś praca, a potem zakupy i Jasiek do lekarza, bo kaszle jak gruźlik, czyli jak ja tydzień temu;/
      A jutro po południu wsiadam w pociąg do Warszawy:)
      Miłęgo Kochane:)
    • borowka78 Re: kawa 29.10.12, 09:18
      Zimno, ale piękne słońce! do pracy jak zwykle przyjechałam rowerem ;)
      weekend miałam imprezowy, spotkanie klasowe (15 lat po maturze, teraz dopiero się zebraliśmy), impreza urodzinowa 80-tka Babci i wczoraj koncert Zakopower. Iwonka, cui wiem, że nadal mnie kochasz :P

pozytywnie naładowana po poznaniu Sebastiana Bułecki :):):) zaczynam tydzień z przytupem!
      • aga_junior Re: kawa 29.10.12, 09:53
        Ojej anmroz kurcze szkoda młodego, niech on wraca szybko do zdrowia.

No ja niestety rano szybę skrobałam, na term. było 6,5 stopnia.
        Powyciągałam już wszystkie zimowe rzeczy, opony mi wczoraj M wymienił, oprócz paru jeszcze rzeczy które trzeba dokupić myślę, ze jestem przygotowana do kolejnej pory roku.
        Od dziś przygotowania do czwartku, nigdy nie wiem kto nas odwiedzi ale gdy się mieszka przy cmentarzu trzeba się liczyć z gośćmi ;-) mieszkanie trzeba ogarnąć, coś gorącego naszykować na obiad i ciasto wymyśleć.
        Dzisiaj prasowanie, posprzątanie łazienki i dzień pokarze co dalej ;-)

miłego...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka