klaala 03.02.13, 16:18 Dziś przylecielismy, jestem padnieta po podróży, czekam do wieczora aby odpocząć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabka11 Re: pozdrawiam z Norwegii 03.02.13, 16:33 Pozdrawiamy z Polski:) Odpoczywaj i dobrej zabawy Wam życzę:) Odpowiedz Link
burdziaa Re: pozdrawiam z Norwegii 03.02.13, 20:33 Pozdrawiamy :) zajrzałam na zdjęcie Dzieci,alez wyrosły,śliczne ! Odpowiedz Link
klaala burdziaa 04.02.13, 12:42 dziękuję, usunęłam już zdjęcia z postu, ponieważ każdy ma dostęp Ale widziałam Twojego synka - gratuluję, śliczny :-) Odpowiedz Link
smolineczka Re: pozdrawiam z Norwegii 04.02.13, 09:49 czy bardzo zimno jest tam w tej Norwegii? bo w Krakowie jakaś niewyraźna jesień się zrobiła i zatęskniłam za śniegiem ;-) Odpowiedz Link
klaala Re: pozdrawiam z Norwegii 04.02.13, 12:39 tydzien temu było tutaj +5, stopni, ale wczoraj na wieczor zaczął pruszyć śnieg, rano zaczał padac taki ładny z dużymi płatkami :-), a więc teraz jest już miejscami 15 cm. wrócilismy teraz do domu, wytrzymałam na dworze godzine, a więc chyba nie jest tak zimno Odpowiedz Link