aga_junior 10.02.13, 20:28 też urodziłam się w znaku węża :) M. z Andżelą królik a Andżela świnia i prawie wogóle w horoskopie hinskim nie jesteśmy zgodni :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smolineczka Re: smolineczko 11.02.13, 01:57 nasze lipcowe dzieciaczki, wiadomo, - wszystkie są świnki, bo urodziły się w 2007 roku, roku Świni, i ja, zupełnie serio, widzę, że moja Marysia ma wiele cech, które ma moja mama, też urodzona w rok Świni, i nawet niektóre podobieństwo do charakterów dwóch najbliższych przyjaciół męża - obaj są z roku Świni, ale między nimi jest 12 lat różnicy (tak samo jak między Tobą a mną). właśnie to jest też bardzo istotne: na przykład, Twój mąż jest trochę innym Królikiem, niż Twoja córka, bo między nim a nią różnica dokładnie 24 lat, a każdy ma trochę inny horoskop. rak samo, my, Węże: 2013 jest Wodny, Twój rocznik - Ognisty, a mój - Drewniany, a są jeszcze Metalowe Węże, i każdy jest trochę inny. poza tym, na charakter wpływa miesiąc urodzenia. oczywiście, nie wszyscy wierzą w horoskopy, ale jak się tym zainteresujesz i zaczniesz ludzi porównywać, to dojdziesz do wniosku, że wiedza o dacie urodzenia dużo daje :-) Odpowiedz Link