Dodaj do ulubionych

Walentynkowa herbatka;)

14.02.13, 08:02
Lubię Was i kocham, więc Wszystkim życzę kochającego i pełnego niespodzianek dnia :)

Dziś moje dzieci wstały przede mną...Jaśka bolał brzuszek, Gosia miała jakies sny;)
Miały nawet czas rano na bajkę, za to mamusia w biegu:)
Plan na dziś praca , może pizza z dzieciakami, zakupy i wizyta u internisty, po skierowania na pakiet badań jakie mi się należą...w pakiecie;)
Wesołego dnia:)
Obserwuj wątek
    • lucy_cu Re: Walentynkowa herbatka;) 14.02.13, 08:30
      Nawzajem, Żabko! :)

Ciasto dyniowe w kształcie serca piekę (mam jeszcze dużo dyni w zamrażarce i nawet borówki i mus z renet, ach!).
      A potem do roboty. Każdemu uczniowi upiekłam kruche serduszko z jego imieniem, ha. :) Trochę się napiekłam wczoraj- ale myślę, że się ucieszą dzieciarki. :)

Miłego, zdrowego dnia. I wiosny w duszy!
    • zumali Re: Walentynkowa herbatka;) 14.02.13, 08:32
      Oooo jak miło z rana - dzięki Żabko :-)
      Mój M dzisiaj zapewnił mi pobudkę pachnącą kawą i ciastem kruchym z powidłami śliwkowymi - mniam :D Mam jakoś mnóstwo pozytywnej energii. Będzie wesoły dzień!
      Zdrówka, zdrówka dla chorujących lipczątek.
      Wszystkim wesołych walentynek!

Lucy, to jak - bierzesz czyszczenie wybieganych koni zamiast niewybieganych dzieciaków, czy było lepiej? ;P
      • lucy_cu Re: Walentynkowa herbatka;) 14.02.13, 08:36
        Hehe, do koni mogę zawsze. :) A było lepiej, znacznie- bo trzy czwarte przedszkolaków choruje, bidoków, i na zajęciach miałam po trzy- cztery sztuki. ;)
        • lilka.k Re: Walentynkowa herbatka;) 14.02.13, 08:41
          Witam się zasłodzona , bo kawe z bita śmietaną sobie zrobiłam, do tego naleśniki usmazylam , na słodko tez i muffiny się pieka , dam chłopakom na lunch dzisiaj, dla odmiany.
          Kartki wczoraj robiliśmy, Franek kupił pierścionek z czerwonym sercem, chce dać swojej koleżance Z Czech :)))
          • aga_junior Re: Walentynkowa herbatka;) 14.02.13, 08:47
            Hej dopijam herbatkę, dzień bez planów, wszystkim szczęśliwego zakochania życzę ;-)
            • anmroz Re: Walentynkowa herbatka;) 14.02.13, 09:08
              Dosiadam się z kawą na rozruch.
              Chłopcy dalej z zapaleniem płuc, więc mowy nie ma o wyjściu z domu. Malujemy więc mieszkanie, bo wstyd już było patrzeć :)
              Walentynek w zasadzie nie obchodzę, ale niech ten dzień będzie miły dla wszystkich :)
              • takatoszymura Re: Walentynkowa herbatka;) 14.02.13, 09:31
                Uuuuuuuuuu, a ja mam walentynkowego doła:-( Spałam tylko 3 godziny, i to na raty, bo Szymon całą noc wymiotował, mnie tez brzuch boli. Został biedaczek w domu z tatusiem, nie poszedł do szkoły. Mam nadzieję że to nie rota. A tak miało być miło w te walentynki, stolik w pizzerii zarezerwowałam na wieczór, a tu nic z tego nie wyjdzie:-(
              • smolineczka Re: Walentynkowa herbatka;) 14.02.13, 09:37
                no ja akurat Walentynki uwielbiam. cieszę się, że mamy znajomego Walentego i zawsze składamy mu życzenia imieninowe. w domu jeszcze nie wiem co dzisiaj urządzimy - jedynie jeśli chodzi o słodycze, to kupiłam dwanaście silikonowych foremek i będziemy jeść muffinki z nowego piekarnika (Marysia umie sama wymyślać przepisy, sama mierzy, miesza, mąż jej pomaga, a ja nadzoruje) :-)
                Lilka, czy Franek, który "kupił pierścionek z czerwonym sercem i chce dać swojej koleżance z Czech", nie zachęcał braciszka do wymyślenia jakiegoś odpowiedniego prezentu dla "damy serca", czy, może, Antek jeszcze się nie zdecydował? ;-) Marysia rok temu dostała od kolegi z grupy, Igorka, misia-pluszaka z serduszkiem i, powiem Ci, że to zobowiązuje :D
                • m_k8 Re: Walentynkowa herbatka;) 14.02.13, 09:54
                  I ja się witam! Po nocy ospa na całego, dobrze że Hana lustra nie widziała jeszcze bo będzie płacz i rozpacz nad obliczem swym. Słodko mi bardzo i miło i ach! Dostałam cudne cupcake od W. Oj zabija plusy, zbija. Mieliśmy niedawno okres gdzie nie rozmawialiśmy tydzień. Potem była długa rozmowa a on chyba sobie ją nagrał bo się stosuje do wszystkiego co powiedziałam ;)
                  Wszystkiego dobrego dziewczyny. I miłości! Po uszy!
                • lilka.k Smolineczka 14.02.13, 09:58
                  Antek zdecydował sie dać kartkę koleżance i to nawet dwóm koleżankom. Wziął tez naklejke w kształcie serca z brokatem, ponieważ na żadna biżuterię ;) w sklepie nie mogl sie zdecydować .
                  Aha, ,muffina czekoladowego dla swojej ukochanej pani tez wziął. Wybranki serca chyba jeszcze nie ma :)
    • olcia.kaktus Re: Walentynkowa herbatka;) 14.02.13, 10:06
      Wszystkiego najlepszego kochane forumki!
      Dziś przywitalam męża sercem piernikowym z napisem "super mąż" i był tak przyjęty że mnie po rękach wycałował :). Młoda dostała tez piernikowe serduszko. Po przedszkolu zawoże ją do babci a my idziemy do knajpki a potem chata wolna! To będzie miły dzień i wieczór
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka