22.03.13, 07:36
wszystkiego naj dla olci kaktus :)
dzis troche luzniejszy dzien - tzn roboty sporo ale bez biegania w kilka miejsc wiec mozna siedziec na tylku i spokojnie robic..
Psy sie gryza a ja popijam kawe i robie rozpiske zadan na dzis.
Mielgo dnia!
Obserwuj wątek
    • zabka11 Re: herbatka 22.03.13, 08:10
      Olciu wszystkiego naaj, naj...zdrówka, rzdości i miłości:)

Ja dziś wstałam z marzeniem, w głowie by zwolnic się z pracy w trybie natychmiastowym i odpocząć;) Wczoraj miałam zjazd...to chyba faktycznie jakiś wirus...alebo nie wiem...normalnie nawet koniecznośc sprzątania mnie nie podniosła z łóżka...a to się nie zdarza;) O 187tej ległam, potem kąpiel i ległam dalej. Dziś czuję się jak złom. Ale piatek, to już widze trochę odpoczynku na horyzoncie;)

Kochane potrzebuję byście dalej kciuki za małą Martusię trzymały...operacja trwała 8h;/ były powikłania, serduszko nie wytrzymało 3 razy, w nocy pomagali jej wrócić...koszmar dla Rodziców, i wielka niewiadoma co dalej. Niech nasze dobre mysli dodadzą Jej sił.

Życze Wam zdrowego dnia.
    • lucy_cu Re: kawka 22.03.13, 08:22
      Sto lat dla Olci! Niech MOC będzie z Tobą. :) Uściski serdeczne!

Trzymam za Malutką, Żabko!

Zaraz siadam tworzyć ciąg dalszy wierszyka wyganiającego zimę- bo "ten wielsyk nie działa, plose pani" i przedszkolaki mi z reklamacją przychodzą. No ja się im nie dziwię- miesiąc już wyganiamy, a dziś znowu ze 20 cm śniegu narypało. ;p

Panowie montują mi już kuchnię, spora część podłogi położona, zaraz cyklinowanie i malowanie. No a części podłogi na razie nie będzie- musi wszystko wyschnąć jak należy, położy się dechy za jakiś czas. Plany na weekend już mam konkretne- graty kuchenno-spiżarniowe muszą wrócić na miejsce, a i ogólny rozpieprz trza zlikwidować.

Miłego, Dziewczyny, zdrowia i luzu trochę!
      • anmroz Re: kawka 22.03.13, 08:35
        Olcia, wszystkiego dobrego! A dla maluszka dużo sił!

Przede mną pracowity wekeend. Wyjeżdżam na warsztaty taneczne, będę szlifować kondycję . Fajnie, bardzo tak lubię :)

Uciekam już, żeby jeszcze obiad dzieciom podszykować. Miłego piątku Wam życzę !
        • burdziaa Re: kawka 22.03.13, 08:53
          olciu urodzinowe najserdeczniejsze życzenia !
          Zabko czy mozna jakoś pomóc?Moze finansowo?
          Narttu ja nie wiem jak Wy robicie te rozpiski na dzien,musze chyba nowy watek załozyc,nigdy nic nie planowałam,nie potrafię. Miłego i zdrowia a dla Lucy szybkiej kuchni,Anmroz ale wspaniały wyjazd :)
    • klarysa007 Re: kawka 22.03.13, 08:59
      Olcia, sto lat!!!!
      Kciuki za Martusię trzymam!

Śnieg mam za oknem, duje okropnie :/ Za to dziś dzień domowy, spokojny tyle, że dużo do zrobienia mam. Więc do pracy :)
      • aga_junior Re: kawka 22.03.13, 09:26
        Olcia wszystkiego najlepszego!!!!

zabko trzymam za malutką, trzymam ...

Lucy ja proszę cie ty weź się kobieto wysil przy tym wierszyku, bo ja się załamię, dziś napadało chyba ze 20 cm śniegu. Spełni się moja koszmarna wizja, jajca będziemy świecić w kozakach na śniegu :(
        • kamamama2 Re: kawka 22.03.13, 10:00
          Olcia wszystkiego świetnego dla Ciebie! Zapału do pracy, sukcesów i duuuużo szczęścia!

I ciepłe myśli dla małej Marty i jej rodziców
    • maryjka60 Re: kawka 22.03.13, 10:18
      Witajcie, będę cały dzień myśleć o Martusi, współczuję rodzicom takich przeżyć, oby to był dzień dobrych wiadomości.
      Olcia życzę Ci wszystkiego co najlepsze w życiu z okazji urodzin.
      Dobrego dnia dziewczyny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka