myrtille 31.03.13, 12:09 świętowania i wiosny...U nas zamieć śnieżna;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a090707 Re: Wesołego 31.03.13, 16:27 Wesołego !!! My dziś lepiliśmy bałwana :) Zmęczona już jestem tymi świętami- rodzinka właśnie pojechała, jutro druga tura i babcia chora na zastrzykach w tle... Odpowiedz Link
ankas4 Re: Wesołego 31.03.13, 18:27 To się dołączę, MIŁEGO odpoczywania i świętowania:) My mieliśmy nagłą zmianę planów, bo Tola jednak załapała wirusisko od Tymka, wczoraj bylismy w szpitalu aby jej zrobić badania krwi, bo trzeci dzien prawie 40 stopni i do tego doszły wymioty, ale krew/Crp ok, więc leczymy się nurofenem i panadolem, dziś już jakby lepiej, Moja mama leży z mega grypą, i teściowa również tak więc z wspólnych świąt nic nie wyszło, wczoraj na szybko robilismy żur:) itp.. ale powiem szczerze, ze chyba na dobre nam to wyszło: wybyczyłam się z dziecmi i mężem, wyoglądałam bajek, wytarzałam na dywanie z Tolką:) naprawdę jest super!!!! Odpowiedz Link
zabka11 Re: Wesołego 31.03.13, 18:51 Bardzo wesołego:) Kawy nie stawiam, popijam winko białe, na lepsze trawienie:) Zjechaliśmy juz od teściów i dobrze. Miło było, ale nie ma to jak w domowych ciuchach na własnej kanapie:) Za oknem śniegowo, ale chociaz jasno, prawda?;) Jutro w planach Aqapark,i nie dam się już do stołu i talerzy pełnych ciast zaciągnąć;) Miłęgo popołudnia Kochane:) Odpowiedz Link