Dodaj do ulubionych

Pytanie dot. Iphona

02.04.13, 22:02
Dziewczyny madre jestescie podpowiedzcie co sie stalo. Mam kilka kupionych legalnie plytek na iphonie. Widze je, ale nie slysze, a slyszalam. Co sie moglo stac?
Szlag mnie trafia bo w ipadzie i na kompie widac i slychac a w tel nie.
Glupia jakas jestem, macie pomysl jakis. Nawet szczerE nie wiem gdzie z tym isc.
Obserwuj wątek
    • lilka.k Re: Pytanie dot. Iphona 02.04.13, 23:33
      Kurcze mam podobny problem. Odkąd zmienilam na ajfona 5 to nie mogę pobrać muzyki bo sie nie ściąga z iTunes . I tez mam ok na ipadzie a w telefonie słuchać nie mogę. Teraz widzę ze to jakiś szerszy problem. Idź do stoiska jakiegoś Apple. Ja tez będę szła i pytała co jest grane. Jak coś będę wiedzieć to dam znać. Na necie nie znalazłam odpowiedzi.
      • blanka0 Re: Pytanie dot. Iphona 03.04.13, 08:20
        to chyba nie wina modelu, ja mam 4s i tez nie slychac.
        Moze z oprogramowaniem cos nie tak. a moze tam S.J. zniekształca rzeczywostośc :-)
        • blanka0 aha 03.04.13, 08:34
          mam tak, że jak wyłączę tel i włączę to odtwarza mi JEDNA piosenkę. I koniec.
          Szlag kupiłam parę płyt i nie mam jak w aucie słuchać, nie licząc wydanej kasy.
        • lilka.k Re: Pytanie dot. Iphona 03.04.13, 09:02
          Coś w tym jest bo za każdym razem jak sie wsciekalam na ten problem to myślałam o Jobsie ;)

To ja mam inny problem , bo piosenki mam tylko w iTunes jako kupione wszystkie a nie mogę lokalnie och pobrać na telefon. Dochodzi do 99% i koniec , błąd. Tez trochę wydałam i słuchać nie mogę ale myśle ze da sie coś z tym zrobic tylko nie wiem co
          • m_k8 Re: Pytanie dot. Iphona 03.04.13, 12:49
            Edyta, którą masz wersję systemu? Od 6tki są problemy z dźwiękiem. U mnie bywa podobnie. Sprawdź czy słyszysz na słuchawkach, jeśli tak to wina oprogramowania. Pozostaje czekać na aktualizację lub znaleźć sposób który włącza dźwięk - u mnie wystarczy podpiąć na chwilę słuchawkę bluetooth i dźwięk w głośnikach powraca.
            • blanka0 Re: Pytanie dot. Iphona 03.04.13, 14:35
              6,1,3 wersja
              u mnie ani na słuchawkach, ani jak pod wieże podepne nie slychac, tak jak pisalam po wyłaczeniu i włączeniu odtworzy RAZ i koniec.
              Ipad i komp bez problemu działa, wnerwia mnie to bardzo
              myslalam ze cos poblokowalam niechcacy, ale w sumie nie powinno to byc zbyt skomplikowane- czyż nie?
              • m_k8 Re: Pytanie dot. Iphona 03.04.13, 19:21
                hmmm, a spróbuj jeszcze skasować wszystkie ustawienia. A jak nie pomoże to sprawdź czy masz aktualne itunes i zrób jeszcze raz synchro. Jak to też nic nie da, to może restore? Niestety nie ma łatwej odpowiedzi. I wierzę, że wkurza. Ja nie mogłam przez długi czas korzystać z darmowego wifi. Ani operator ani apple nie mieli pomysłu. Wpadłam na rozwiązanie przez przypadek zupełny. Metodą prób i błędów ale co się na-wkurzałam to moje :-(
                • blanka0 Re: Pytanie dot. Iphona 03.04.13, 20:13
                  racja, jak podlacze sluchawki to jedne dzialaja inne nie dzialają, Magda prówbowalam wszytskiego, restart, kasowalam wszystkie multimedia, pobieralam ponownie i tak w kolko, raz dziala raz nie, z naciskiem na nie, czekam na kolejna wersje oprogramowania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka