Dodaj do ulubionych

Żabce 100 lat;)

12.04.13, 07:38
Naszej Ani chyba w dni urodzin wypada życzyć odpoczynku a nie szalonej imprezy;)
Spokojnego dnia z kochanymi dzieciakami,fajnym mężem i pozytywną energią, która
nigdy Ani nie opuszcza. Kochana Aniu, wszystkiego dobrego dla wyjątkowej kobiety i wspaniałego przyjaciela. Mojego;)
Obserwuj wątek
    • klarysa007 Re: Żabce 100 lat;) 12.04.13, 08:17
      Aniu kochana, Ty wiesz, że Ci życzę wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze i wymarzone!!!
      Dużo czasu, spokoju i pieniążków ;)
    • maadga Re: Żabce 100 lat;) 12.04.13, 08:40
      Żabko, dużo spokoju, satysfakcji i spełnienia marzeń oraz wielu nowych do spełniania. :D
      STO LAT w zdrowiu i szczęściu po prostu.
      • aga_junior Re: Żabce 100 lat;) 12.04.13, 09:09
        w kawowym poczęstowałam się tortem tutaj składam życzenia ;-)
        żabko czego sobie tak naprawdę życzysz? Niech się wszystko spełni ;-) i dużo zdrówka, zdrówka przede wszystkim ;-)
        • m_k8 Re: Żabce 100 lat;) 12.04.13, 09:41
          Aniu, najlepszego! Byś znalazła cudowną równowagę we wszystkich obszarach życia.
          By Twoje wątki kawowe nie zawierały słów "lecę" i "pędzę" ;-) by było dobrze, ale na spokojnie.
          I zdrowia kochana!
          I miłości.
          Morze.
          A co tam, ocean!
          i wyjątkowego dnia dzisiaj!
          Na zdrowie! Specjalnie dla Ciebie: goo.gl/l3d9G
          • lilka.k Re: Żabce 100 lat;) 12.04.13, 17:54
            Dołączam do życzeń Magdy odnośnie wątków kawowych ;) jakiś tak zawsze lekko nerwowo jest więc wiecej luzu życzę :)
            I zdrowia moc!
    • hapie Re: Żabce 100 lat;) 12.04.13, 09:54
      Kochana wspaniałych wiosennych urodzin, spełnienia marzeń- super autka;) zdrówka bo to najważniejsze od naszej rodzinki
    • olcia.kaktus Re: Żabce 100 lat;) 12.04.13, 11:03
      Wszystkiego, co sobie życzysz!
      • a090707 Re: Żabce 100 lat;) 12.04.13, 12:41
        Kochana spełnienia marzeń i spokoju dużo, czasu na oddech. Nie znam chyba drugiej takiej pracowitej osoby, jesteś godna naśladowania, ale nie zapominaj o sobie i najbliższych. Mam wrażenie, że nawet jak jest źle Ty potrafisz tak to sobie przetłumaczyć, że w końcu będzie dobrze. Uściski !!!
        • anmroz Re: Żabce 100 lat;) 12.04.13, 12:52
          Wszystkiego, o czym tylko marzysz:) 100 lat!
    • iki2007 Re: Żabce 100 lat;) 12.04.13, 15:30
      wszystkiego najwspanialszego!!!!
      • szaszanka21 Re: Żabce 100 lat;) 12.04.13, 17:53
        Żabko :)))
        Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie :))))
        Słoneczko Ty nasze z napędem jądrowym:)))
        Najpiękniejsze życzenia urodzinowe!!!!
    • domatorka.amatorka Re: Żabce 100 lat;) 12.04.13, 19:22
      samych cudowności w tym cudownym dniu i jeszcze trzeciego maleńkiego cudu Ci życzę :*
    • burdziaa Re: Żabce 100 lat;) 12.04.13, 20:32
      a co tam,jeszcze raz się i tu wpiszę bo bardzo lubię naszą Zabkę i życzę Jej jak najlepiej :)0 150lat Aniu !
      • kamamama2 Re: Żabce 100 lat;) 12.04.13, 20:36
        Żabko pięknego wieczoru urodzinowego, uśmiechów, radości, miłości i dobrych podsumowań - skoro mają być :)
        100 lat!
    • effka_81 Re: Żabce 100 lat;) 12.04.13, 20:38
      Dużo zdrówka i miłości ;) Sto lat!!
      • zabka11 Re: Ja 200 lat żyć będę;) 12.04.13, 21:57
        Dziękuję za 100 lat, ale to mało na realizację wszystkich życzeń wspaniałych jakie od Was dziś dostałam:) Dlatego 200 lat i będzie git:)
        Dziękuję za smski, telefony i wpisy tutaj, naprawdę dziękuję. Nie mogę narzekac, to był dobry dzień, bo sprawiłam w sercu by taki był:) Grunt to dobre nastawienie. I choć Najbliższy zawiódł - jak zawsze w ten dzień- to jednak ogrom dobra, życzeń i pamięci osób - które jak myślałam, że zapomniały,a jednak nie - , dał mi siłę...by nie myśleć, że jednak coś gubię przez ten pęd.
        Ale i tak jest lepiej, niż było jeszcze pół roku temu...podłogi myję 2x w tygodniu, a nie codziennie;) I staram sie odpoczywać, choć realnie jest to możliwe tylko w niedzielę, to jednak coraz częściej zdarza mi się nie umyć zlewu, za to pograć z dziećmi lub pogadać:) to są postępy...przecież wszystko się da, tylko trzeba chcieć:). Tyle, że żeby coś osiągnąć, trzeba z siebie wiele dać, bo samo nie przyjdzie i samo się nie zrobi.
        Poza tym od kiedy pozbyłam się tych chorobotwórczych migdałów, wstąpiły we mnie nowe siły, naprawdę, wynikające z faktu że nic mnie nie truje, i nie mam już takich "odpływających" zmęczeń jak kiedyś:) ?I nie choruję...3 msc minął, a ja zero infekcji, choć wokół non stop ktoś chory:)
        Reasumując...dziękuję sobie, że daję radę i Wam, że mnie wspieracie:)
        No i pochwalę się...dziś mija 3 rok od kiedy zrzuciłam 22 kg i trzymam wagę do dziś. Chyba efekt jojo już mi nie grozi;)
        Aaaaa...i życzenia odemnie dla mnie na następny, 36 rok mojego życia...FCE z angielskiego oraz rozpoczęcie studiów magisterskich, poprawy "stosunków" mężem oraz kurs języka rosyjskiego:) No i zdrówko (to na początek), zdrówko ponad wszystko:)
        Popijam wieczorne winko, i Was częstuję i życzę spokojnego wieczoru:)
        Ania
    • boazeria Re: Żabce 100 lat;) 14.04.13, 20:33
      Aniu sto lat ! :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka