Dodaj do ulubionych

Sprzęt firmy Beko

19.09.13, 11:26
Napiszcie mi prosze generalnie chodzi mi o lodówki , chciałabym kupić lodówke side by side ale sie boje kupic beko dokładnie te

www.electro.pl/Lodowka_BEKO_GNE_134620_X-315506.html?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=2013-09&utm_content=799090
Czy sprzety tej firmy często się psują ?
Chciałabym aby moja lodówka wytrzymała 10 lat , nie wiem czy to jest możliwe .
Obserwuj wątek
    • olga727 Re: Sprzęt firmy Beko 19.09.13, 12:51
      Nasz lodówka też Beko,ma 13 lat i w sumie tylko raz coś się w niej popsuło(nie pamiętam już co).To jest z tych zwykłych lodówek(na szeroką brak miejsca-choć podoba mi się).Czy wytrzyma 10 lat ? trudno powiedzieć,bo producenci używają teraz gorszych materiałów,aby wytrzymała trochę ponad okres gwarancji i potem nową trzeba kupić.
    • alcea3 Re: Sprzęt firmy Beko 19.09.13, 13:08

Ola Nową lodówkę?????
      • cui Re: Sprzęt firmy Beko 20.09.13, 21:19
        Nie mam doświadczenia ze sprzętem firmy Beko. Sama mam lodówkę side-by-side, ale Samsunga.
        Chciałam natomiast napisać, że ten wbudowany barek jest dla mnie mało ergonomiczny i jeśli jest taki sam model bez barku - to chyba lepiej zdecydować się właśnie na taki. To dodatkowy otwór, który podobno lubi się "wyrobić".
        • olus-ia80 Re: Sprzęt firmy Beko 21.09.13, 08:02
          Ja mam tez teraz side by side i barek to dla nas rewelacja i być musi , tylko ja ten barek w swojej mam zamknięty jeszcze dodatkowo w lodówce w wewnatrz.
          Ja mam daewoo lodówke i najchetniej chciałabym taka sama , ale juz nie ma jej w sprzedaży .
          Boje sie kupić , ale tylko ta mi pasuje pod wieloma wzgledami .
          • cui Re: Sprzęt firmy Beko 21.09.13, 13:11
            Jak masz doświadczenie z barkiem, to rozumiem :) Ja nie mam, więc nie potrzebuję.
            Olusia - ja myślę, że wszystkie firmy sprzedają w tej chwili sprzęt podobnej jakości. Pewnie jakość podzespołów jest wszędzie taka sama, zatem i awaryjność podobna. Zwróć raczej uwagę (poczytaj na forach) jak wygląda załatwianie ewentualnych reklamacji. Ew. przedłuż okres gwarancji.
            W naszym Samsungu po roku padł wyświetlacz. Reklamacja błyskawiczna, bezproblemowa, wymieniony cały wyświetlacz. Przyjechał miły pan i wszystko załatwił na miejscu. A myślę, że Beko jest raczej "przyzwoitą" firmą, z dobrą renomą.
    • azi77 Re: Sprzęt firmy Beko 23.09.13, 11:34
      Moja lodówka beko ma 10 lat, nadal działa, nigdy się nie popsuła i przeżyła 1 przeprowadzkę.
      byle tak dalej.
      • olus-ia80 Re: Sprzęt firmy Beko 23.09.13, 12:55
        Kupiłam , mam nadzieje że będzie ok , dzięki za rady :)
        • asia-ch Re: Sprzęt firmy Beko 14.10.13, 09:45
          My mamy zmywarkę i lodówkę firmy Beko. Jak na razie jestem zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka