Dodaj do ulubionych

kawa poniedzialkowa

16.12.13, 08:02
z rana rejestracja to lekarza bo moje acne niestety juz nie do opanowania w domowych warunkach a bezstresowo zyc sie nie da. Mam nadzieje ze nie skonczy sie na ostrym dyzurze jak pare lat temu :/
Dzis mam nadzieje na wyjasnienie paru spraw ktore mialy sie wyjasnic w piatek. W programie takze dyplom i aplikowanie do robo roznorakich..
Obserwuj wątek
    • kamamama2 Re: kawa poniedzialkowa 16.12.13, 08:51
      kawa i bułka reaktywowana w tosterze, bo lekko niejadalna już była...
      dziś w planie zakupy spożywcze i trening, praca w tym tygodniu do niedzieli, a do tego klubowe zawody Rozalki, więc nie będzie kiedy zaopatrzyć świątecznie lodówki. Dużo nie potrzebujemy, ale coś tam muszę zrobić.
      I zadziwiająco stres i smutek świąteczny nie wystąpił, radość też nie szczególnie, ale to i tak postęp :)

miłego dnia i dobrego tygodnia
      • burdziaa Re: kawa poniedzialkowa 16.12.13, 08:56
        Kama no pewnie,że postęp- przytulaski na ten tydzień.
        My rozrabiamy z Leosiem,tez już układam plan co mam zrobić na Święta- zakwas na barszcz już się kisi ale chyba dorobię więcej bo w ubiegłym roku pół litra mi Jasio wypił przed,zaraz nastawię kolejny słój. Uszka już mam,krokiety,mini pierożki,bigos chyba od środy zacznę robić,piernik w piątek a jeszcze pozostałe rzeczy. Zdrowia i sił na ten tydzień Wszystkim
        • myrtille Re: kawa poniedzialkowa 16.12.13, 09:51
          3 noc bez snu.
          Emulek od piątku ma po 39,5, koszmar te noce gorączkowe, przypomniają mi się złe czasy z Amelką.
          2 kawa i czas jakoś postawić się na nogi, póki co tulenie syneczka
          • burdziaa Re: kawa poniedzialkowa 16.12.13, 12:08
            a może to trzydniówka?
            • myrtille Burdziu 16.12.13, 15:13
              Mam nadzieję, bo już mam dosyć. 4 dzień

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka