alcea3 17.12.13, 21:28 Fajne? Pozytywne opinie słyszę. Wrocłąwki Szukam 3 naklejek + kupon:) moze któras ma na zbyciu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: Ksiązki z lidla, która ma? 18.12.13, 08:59 Ja mam. Wykorzystałam trzy przepisy, w tym roku na pewno jeszcze ze dwa wykorzystam, ale część zupełnie dla mnie nieprzydatna. Gdybym miała specjalnie w Lidlu kupować żeby dostać książkę to bym się nie szarpnęła, ale kilka stałych rzeczy tam kupuję i się uzbierało. Książka jest ładnie wydana, przepisy są jasne, prosto napisane. Odpowiedz Link
borowka78 Re: Ksiązki z lidla, która ma? 18.12.13, 10:30 Całkiem ok ta książka :) Mam na zbyciu jedną naklejkę, ale ja nie Wrocławianka ;) Odpowiedz Link
maadga Re: Ksiązki z lidla, która ma? 18.12.13, 11:22 To jest jedna książka ale jakby dwustronna :D Fajna jeszcze nie robiłam z niej nic (dokładnie wg przepisu), ale strasznie przypomina książki Jamego Olivera, tylko bardziej dostosowane przepisy do polskich realiów zakupowych. Ja coraz częściej czytam książki tylko jako inspirację, a robię po swojemu. Zadowolona jestem że ją mam. Odpowiedz Link
anmroz Re: Ksiązki z lidla, która ma? 18.12.13, 12:55 Ja też mam. Wydaje się fajna, choć jeszcze nie używałam :) Odpowiedz Link
maryjka60 Re: Ksiązki z lidla, która ma? 18.12.13, 16:44 mam, ładnie wydana, jeszcze nic nie gotowałam ale przy książkach kucharskich mam tak, że przyjemność sprawia mi samo oglądanie zdjęć i czytanie przepisów - przy tej tak jest Odpowiedz Link
motylek1407 Re: Ksiązki z lidla, która ma? 18.12.13, 20:28 A co to za ksiazki i naklejki? Sa rzeczy ktore na biezaco kupuje w lidlu i nic nie wiem! Odpowiedz Link
amalota Re: Ksiązki z lidla, która ma? 19.12.13, 13:07 Trzeba wydać 6x50zł (może być nawet an na jednym paragonie). Za każde 50zł dostajesz naklejkę. Jak ich uzbierasz 6, to dostajesz książkę kucharską Pascala i Okrasy. Odpowiedz Link
motylek1407 Re: Ksiązki z lidla, która ma? 19.12.13, 13:25 Hm... ja dzis wydalam ponad 100 zl i nikt mi nie proponowal :) Za duzo moze wydalam ;) Odpowiedz Link
mama_ditte Re: Ksiązki z lidla, która ma? 19.12.13, 13:52 Patrycja ja mam na zbyciu jeden egzemplarz bo ja wszystko kupuje w Lidlu Uzbierałam na swoją , potem zbierałam szwagierce ale ona ma swoją już więc mam na zbyciu jedną potem juz nie brałam punktów a tej książki nie mam komu dać ,chcesz? Sprawdzę tylko po południu czy mąż już z samochodu nie wywalił? Odpowiedz Link
motylek1407 ja tez ja tez :) 19.12.13, 14:00 jak nei bedzie chetnego to ja sie zglaszam :D Odpowiedz Link
alcea3 Re: Ksiązki z lidla, która ma? 19.12.13, 21:31 Jak coś oddaj motylkowi, a najlepiej jak mozesz odbierz ksiązke i jej wyslij, bo naprawde sa ostatni i do 24.12 moze nie zdazyc dojsc Odpowiedz Link
alcea3 motylek1407 19.12.13, 21:30 Bo juz naklejek nie wydają :( Dostałam dziś ksiązkę. Jesli któras ma nakleki a nie załapałą się na ksiązkę polecam regulamin! Jest tam jedna ciekawa rzecz:) Odpowiedz Link
mama_ditte Re: motylek1407 20.12.13, 08:39 motylku to podaj na ukrytym albo na mailu adres ,gazetowego nie odbieram za bardzo ale na ukrytym jest mój prywatny w kontaktach,ja juz mam tą książkę jeździ w samochodzie u m. Odpowiedz Link
uczula Re: Ksiązki z lidla, która ma? 25.12.13, 12:07 ja mam - ladnie wydana, super zdjecia, ale z przepisow nic nie wykorzystam :) Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: Ksiązki z lidla, która ma? 26.12.13, 08:39 Odpowiadasz na: uczula napisała: > ja mam - ladnie wydana, super zdjecia, ale z przepisow nic nie wykorzystam :) Dlaczego nic nie wykorzystasz? Ja tez mam te książkę od kilku dni. Bardzo mi sie podoba. Dania są proste w wykonaniu, a jednocześnie fajne. Składniki są ogólnodostępne (choć nie wiem jak z krolikiem:) Przepisy Pascala na pierwszy rzut oka bardziej pasowalyby mojemu zoladkowi. Odpowiedz Link
uczula Re: Ksiązki z lidla, która ma? 26.12.13, 15:43 Bo w kazdym przepisie jest albo mleko albo smietana albo maslo. No nie dla nas te przepisy niestety.poza tym sa takie troche kombinowane Krolik jest w lidlu. Krolika nie jadam z przyczyn ideologicznych... Odpowiedz Link