14.01.14, 07:53
teraz herbatka :) bo kawka była już rano, dziś o 5.00 :)
Nie mam sztywnie ustalonych godzin pracy. W zależności od tego co trzeba zrobić o tej wstaję :)
Wczoraj wcześniej musiałam wyjść ale o 13.00 zwinęłam się do domciu :) dzięki temu Maciuś nie codziennie musi siedzieć na świetlicy za którą nie przepada.
Miłego dnia dziewczynki ;-)
Obserwuj wątek
    • olcia.kaktus Re: Wtorek 14.01.14, 12:42
      ja dziś jadę na RedBullu, bo jestem nieprzytomna z przepracowania, a przede mną góra roboty i nie mam siły już wcale. Trochę się ostatnio wypaliłam, choć muszę przyznać, że jestem zadowolona z efektów w pracy. Ogromny projekt złożony, 2 w realizacji, zdany egzamin 2 stopnia na operatora DFT (badanie szczelności pomieszczeń). Ale padam, jak się nie wyśpię i nie odpocznę, to zejdę....
      Dziś pierwszy raz od daaawna siedzę w biurze. Jutro znów w świat jadę. Dziecko się stęskniło, a ja tak mało jestem przy niej. Ciężko to godzić.
      uf... wylałam żal, bo tak naprawdę nie mogę pokazywać zmęczenia, pracownicy nie mogą mnie widzieć w kiepskiej kondycji.
      Miłego dnia życzę.
      • burdziaa Re: Wtorek 14.01.14, 15:01
        siły przesyłam! Ja na też zmęczona,chociaz 'tylko'w domu siedzę,a co dopiero Wy- nic nie pomalowałam dzisiaj,Leoś dziwnie nakręcony i nie zasnął,to nie mam kiedy pracować :(
        Miłego i zdrowia Wszystkim !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka