Dodaj do ulubionych

Kawka lub herbatka

04.02.14, 10:54
kolejny dzień częstuję z placu budowy.
Ładna pogoda, temperatura na plusie. Nawet przyjemnie.
Miłego dnia życzę
Obserwuj wątek
    • klarysa007 Re: Kawka lub herbatka 04.02.14, 11:06
      Słonko za oknem, kubek z kawą pokazał dno więc ruszam do sprzątania... Masakra. KTO mi w tym domu taki bajzel robi? No KTO?????????? :)
      Miłego dnia!
    • domatorka.amatorka Re: Kawka lub herbatka 04.02.14, 11:14
      się dosiadam na szybkości :)
      Klarsyka jak to kto? NA PEWNO "tonieja" u mnie "tonieja" już z 10 lat mieszka i ani razu się do czynszu nie dorzucił:D
      • kamamama2 Re: Kawka lub herbatka 04.02.14, 11:25
        Kurcze, to może Twój Tonieja ma brata, który się u mnie po kryjomu zasiedlił????
        Rozi chore oskrzela ma - musiałam tłumaczyć obcej lekarce, bo nasza chora, że dziecko co prawda kaszlnie 3 razy dziennie, nie ma gorączki ani temperatury, ale ma już skrócony i ciężki oddech i trzeba ją porządnie osłuchać, patrzyła na mnie jak na wariatkę, ale osłuchała jeszcze raz. Jej mina - bezcenna, oczy jej się robiły coraz większe i spytała jak ja to usłyszałam, mówię, że normalnie uchem, jak się ma dziecko co 4 x w roku ma chore płuca, to się słyszy. Na szczęście tylko oskrzela, bo odpowiednio szybko złapane i inhalacja.
        Tak więc plany zawieszone na kołku i też czeka mnie sprzątanie, bo po weekendzie w pracy przylepiam się do podłogi :)
        miłego dnia
        • aga_junior Re: Kawka lub herbatka 04.02.14, 16:01
          Oj kawka moja ukochana już w domu :)
          Przed 6 rano było -12 a teraz jest +4
          Dzieciaki już drugi tydzień siedzą w domu. młody jakoś po bańkach się wygrzebał ale Andżela kaszle jak gruźlik. Do lekarza niestety nie dostałam dzisiaj numerka. Jutro M ma osobiście wizytę spróbować załatwić.
          Ja mam w miarę porządek bo "toniejka" zagnałam do roboty: prasuje, zmywa, myje lustra... o i to mi się podoba a nie matka stara całą sobotę do 19.00 jechała na szmacie.
          Humor mam dziś świetlny ale mogę mieć niemiłe spotkanie po południu więc mi mina może opaść :-/
          puki co miłego popołudnia życzę :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka