27agnes72 25.02.14, 17:05 Jutro wybieramy się na migdałki i drenaż uszu z lipcowym. Czekają mnie cztery dni na krzesełku i tłusty czwartek o wodzie :-( Aż mi się mówić nie chce....czy tylko ja taka panikara? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga727 Re: Trzymajcie kciuki 25.02.14, 17:10 27agnes72 napisała: > > Jutro wybieramy się na migdałki i drenaż uszu z lipcowym. Czekają mnie cztery d > ni na krzesełku i tłusty czwartek o wodzie :-( > Aż mi się mówić nie chce....czy tylko ja taka panikara? A w którym szpitalu ? Migdałki przerabialiśmy - idzie przeżyć ;) drenażu nie mieliśmy. Odpowiedz Link
a090707 Re: Trzymajcie kciuki 25.02.14, 18:05 Trzymam więc kciuki- musi być dobrze. Przechodziliśmy przez to i jest duuużo lepiej, chociaż migdałki odrosły ( ale trzeci szczęśliwie wycięty ) Odpowiedz Link
olga727 Re: Trzymajcie kciuki 25.02.14, 18:48 olga727 napisała: > A w którym szpitalu ? Migdałki przerabialiśmy - idzie przeżyć ;) drenażu nie m > ieliśmy. Życzę powodzenia. Będzie dobrze. Nie możesz choć materaca do spania zabrać ? U nas decyzja o rzeczywistej konieczności wycinania ma zapaść na początku kwietnia. Odpowiedz Link
zabka11 Re: Trzymajcie kciuki 25.02.14, 18:36 Trzymam kciuki za "migdałkowy" zabieg i całą resztę. A pączusia zjesz dzień później lub dwa...ponoć wtedy zdrwsze są;) Powodzenia:) Odpowiedz Link
aga_junior Re: Trzymajcie kciuki 25.02.14, 18:52 Trzymam kciuki, ja też przed zabiegiem bardzo się bałam ale było nieźle. Weź sobie jakiś materac i koc, 4 dni na stołku ciężka sprawa. Odpowiedz Link
anmroz Re: Trzymajcie kciuki 26.02.14, 05:54 Pewnie stresu nie da się uniknąć, oby go było jak najmniej. Trzymaj się! A dla synka poprawy zdrowia! Odpowiedz Link
myrtille Re: Trzymajcie kciuki 26.02.14, 08:23 Kciuki zaciśnięte. Uwijajcie się szybko z tym co trzeba i do domku! Odpowiedz Link
alcea3 Re: Trzymajcie kciuki 26.02.14, 08:23 4 dni? co tak długo? Teraz tak trzymają? Malwa wyszła na następny dzień, a to i tak tylko dlatego, ze byliśmy przyjezdni :) Będzie dobrze, potem jaka ulga dla dziecka. Odpowiedz Link