19.08.14, 12:10
moja córka ( starsza) została właścicielka tego stworzonka
czy 7latek to odpowiedni wiek dla takiej zabawki?
sama mam problemy z połapaniem się co i jak
dziewczyny ( właścicielki Zwierzątek) podpowiedzcie na szybko co sie z tym robi, ściągnęłam jakaś aplikacje na tablet ale dalej nie wiem co i jak

maja to niektóre dzieciaki?
Obserwuj wątek
    • zurawina100 Re: FURBY 19.08.14, 12:25
      forum.gazeta.pl/forum/w,43618,148328918,148328918,Furby_Czy_ktores_lipcowe_dziecko_ma_.html
      wątek o Furby:)
      • blanka0 Re: FURBY 19.08.14, 12:46
        oooooo dzieki
        umknęło mi
        • hildegarda128 Re: FURBY czy coś innego ? 19.08.14, 17:28
          Mam pytanie.Może wyda się komuś śmieszne/nieadekwatne do pory roku ale jednak muszę je zadać: Moja młodsza córka( 7 lat) marzy o zwierzątku;(a ten Furby to też taki zwierzak),ale marzy też(niemal na równi ) o tablecie. Powiedzcie:co Lepiej kupić: Furby-iego czy tablet ? Proszę:nie śmiejcie się z tego pytania. ;) Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. ;)
          • bobimax Re: FURBY czy coś innego ? 19.08.14, 19:48
            ja jestem za tabletem. widzę wykorzystanie jednego i drugiego to tablet jednak górą. No i przy furby musisz zainwestować w akumulatorki bo na baterieach nie ujedziesz.
            • ankas4 Re: FURBY czy coś innego ? 19.08.14, 23:56
              Tablet zdecydowanie, Furbi jej się znudzi w miesiąc, wiem co piszę, bo Tymek ma i powiem szczerze, ze fajniej bawi się nim moja młodsza 2 letnia córeczka, wszędzie go zabiera , mówi do niego, a on jej odpowiada;) i ona myśli ,ze to naprawdę;)a Tymkowi podobało się ale zudziło szybko.
              • blanka0 Re: FURBY czy coś innego ? 20.08.14, 08:21
                wczoraj siedziałam pół nocy i bawilam sie SAMA Furbym i tabletem
                on normalnie robi "kupke" :-)))
                robi wiele innych rzeczy w połaczeniu wlasnie z tabletem
                pewnie wielu jeszcze nie odkrylam ale póki co córka bawi sie Bee-Doo a my z mezem bee doo w polaczeniu z tabletem
                zabawa przednia,
                jak sie znudzi schowam i zapakuje i oddam za rok
                • emma_me Re: FURBY czy coś innego ? 20.08.14, 08:27
                  zdecydowanie tablet, ferbi to zabawka na moment, u nas od dawna leży w kącie :(
                  • olus-ia80 Re: FURBY czy coś innego ? 20.08.14, 13:22
                    A u nas zabawa trwa od gwiadki i nie rozstaje się z nim , bawi sie bez tableta i bez zadnych aplikacji :) nie nudzi się mojemu synowi
                    • alcea3 Re: FURBY czy coś innego ? 20.08.14, 15:50
                      Miałam "przyjemność" przez kilka godzin, jak Miłosz Olusi zostawił u Nas.
                      Dla mnie masakra, wyniosłam dziada do samochodu !!! :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka