13.09.14, 09:33
pyszna świeżo mielona, kto sobie życzy?
z planów weekendowych klops, dzieci chore, a to pewnie ostatni taki piękny weekend. Miał być las woda ech...
Od poniedziałku własciwie ciągle mam zdjęcia. Muszą wydobrzeć, bo nie damy rady
maliny miody i czarny bez :)
miłego pięknego weekendu!
Obserwuj wątek
    • lucy_cu Re: kawka! 13.09.14, 10:16
      Ty- to jak u nas. Jedna gardlo, drugi krtań, trzecia katar. A chcieliśmy jechać na kasztany.

Ale nic to. Wyleczymy się, odpoczniemy.

No to chlup! Herbatka z malinami. ;)
    • olcia.kaktus Re: kawka! 13.09.14, 10:24
      dzień dobry z ławki szkolnej, czyli drugi dzień na studiach. Chora jestem strasznie, ale nie mam za bardzo wyjścia, żeby tu nie przychodzić. Za to mam doskonałą okazję by nadrobić zaległości np na forum, bo dawno mnie tu nie było.
      Zapodaję poranną herbatkę imbirową (rewelacyjną tu mają w sklepiku) i mam przed sobą dłuuuuugi dzień.
      • zalasso Re: kawka! 13.09.14, 10:51
        Dzień dobry, witam się i ja :D dosiadam się w nastroju remontowym- doprowadzamy z M. dom do porządku po pierwszej częsci remontu, a w oczekiwaniu na drugą. Poza tym jest pięknie i wybieramy się na ognisko do znajomych dzisiaj, a na grzyby jutro :)

Miłego dnia, zdrowia wszystkim potrzebującym! Pogoda zapowiada się piękna na najbliższych kilka dni, to mam nadzieję wszystkie chorowitki zdążą wyzdrowieć i nacieszyć się polska złotą jesienią!
        • myrtille Re: kawka! 13.09.14, 12:14
          Jedna kawa była, teraz czekam aż mi M. dowiezie śmietankę 30 do drugiej kawy. W piekarniku pachnie chlebek bananowy mmm. Jak ja się cieszę, że weekend, to wstawanie do szkoły i ta cała gonitwa, zebrania, chory Emanuelek, oj ciężko było. Dzisiaj tylko sprzątanie, pichcenie, książka i czekanie z nadzieją na poniedziałek, bo coś ma się wyjaśnić.
          • cui Re: kawka! 13.09.14, 18:17
            To trzymam kciuki za właściwe wyjaśnienie się sprawy.
            Ja tymczasem w drodze do mojej siostry - tam wypiję drugą kawkę. Poza tym mam jakiś kryzys...
            Miłego wieczoru i zdrowia dla chorowitków!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka