Dodaj do ulubionych

Herbatki? Wtorek.

23.09.14, 08:21
Ziiiimno & wieje.
Piec mi się włączył, kaloryfery ciepłe. :)

Mam dużo pracy i mało siły. Ostatnio czuję się stara.
Dobrze, że te dzieci moje pozbierane są w miarę i na razie, odpukać, w szkole w porządku. I w ogóle nie mam- znów odpukam- z nimi kłopotów. Bo chyba bym już całkiem osiwiała.

Dobra. Spadam.

Ciepła, zdrowia i powera na wtorek Wam życzę. :)
Obserwuj wątek
    • klarysa007 Re: Herbatki? Wtorek. 23.09.14, 08:27
      Kawki! Za godzinkę jadę gadać o opiece nad rozrabiającą 10-cio miesięczną pannicą :) Może wreszcie ruszę się z domu i jakąś kaskę dorobię. Chociaż wychodzić wcale mi się nie chce, bo zimno dziś wyjątkowo. Miłego dnia!!
      • burdziaa Re: Herbatki? Wtorek. 23.09.14, 08:48
        Herbatke piję z WAMI, dojadam cisteczka chyba zaraz machne cos na popoludnie, mam godzine do wyjscia, pogoda taka ze chyba rowerem dzis nie dam rady tylko autobusem.Leos wlasnie ro i sobie sniadanko, mam chwike na forum ;) miłego dnia Kochane
    • aurinko Re: Herbatki? Wtorek. 23.09.14, 08:48
      U nas po burzowo-deszczowo-wietrznej nocy (przez co nie mogłam spać) wyszło piękne słońce, niebo bez chmur, zapowiada się cudny dzień. Pora na śniadanie, dziś pracowo palcem nie tknę, ale posegreguję foty na kompie i w może w końcu wybiorę trochę do odbitek.
      Klarysko trzymam kciuki :)
      • andzia84 Re: Herbatki? Wtorek. 23.09.14, 10:04
        hebratki tak, bo zimno i wstać mi się rano nie chciało... motywacja u mnie słabiutka a uczyć się muszę bo w sobotę mam egzamin na aplikację i od miesiąca nic innego nie robię a tu już ostatnia prosta. Do tego chyba wszystkch nas coś bierze... :(
        • zalasso Re: Herbatki? Wtorek. 23.09.14, 23:08
          Dosiadam się do Was, choć może lepiej byłoby już wątek środowy otwierać. Miałam dziś mega stresujący dzień, ale bardzo ciekawy :) z tym, że na starość jakoś wszystko mocniej przeżywam i teraz padam na pysk, zamiast zająć się robotą. Ale co tam.... jutro też jest dzień, a robota nie zając :)

Spokojnego wieczoru!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka