Dodaj do ulubionych

Perfecta z Lidla ??

18.06.15, 10:50
Aurinko wiesz może co to i jak się ma do tradycyjnych peelingów pefecty.
www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=38072
www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=38080
Obserwuj wątek
    • maadga Re: Perfecta z Lidla ?? 18.06.15, 10:51
      A tak poza tym szukam żelu pod prysznic który zostawi taki filtr na skórze jak piling perfecty, taki efekt nawilżenia i natłuszczenia skóry. Zna któraś z was?
      • lipiec_2007 Re: Perfecta z Lidla ?? 18.06.15, 12:40
        body shop np. z mango
        • maadga Re: Perfecta z Lidla ?? 18.06.15, 13:35
          Dziękuję Kasia dostałam kiedyś od koleżanki ten żel i balsam o zapachu piernika i uwielbiałam go. Zapomniałam że taki fajny był no i muszę do daglasa podjechać :(
    • aurinko Re: Perfecta z Lidla ?? 18.06.15, 13:38
      Powinny być takie jak tradycyjne tylko mają inne zapachy i dodatek olejków (np. macadamia). To jest seria zrobiona specjalnie dla Lidla, nie ma takich samych w innych sklepach, nawet w innych opakowaniach, te są wyłącznie w Lidlu. Cena jest atrakcyjna, cóż, ja sobie kupuję. Mus do ciała, peeling myjący w tubce, serum do twarzy z olejkami też kupuję, podoba mi się, że nie mają parabenów, silikonów. Nie mam jak inaczej wypróbować właśnie przez to że to tylko dla Lidla jest.
      • maadga Re: Perfecta z Lidla ?? 19.06.15, 08:41
        Kupiłam ten w słoiczku o zapachu jabłko różane i super zapach, tego w tubce nie wzięłam bo pierwszym składnikiem była woda a nie olejek.
        • aurinko Re: Perfecta z Lidla ?? 19.06.15, 08:44
          Ten w tubce tak ma bo to peeling pod prysznic, jest rzadszy, ja te prysznicowe (tylko z innej serii) używałam zamiast żelu pod prysznic :) ale marcepanowego nie mogę odżałować, mogli zostawić marcepan i pomarańczę :(
          • andzia84 Re: Perfecta z Lidla ?? 19.06.15, 08:55
            marcepanowy był super, a jakoś płynów do mycia z body szop to niekoniecznie lubię.
          • maadga Re: Perfecta z Lidla ?? 19.06.15, 09:06
            Aurinko u mnie w lidlu co jakiś czas się pojawia ta stara seria pomarańcza i marcepan mam nadzieję że jeszcze pociągną kiedyś :D To jabłko rózane mi pasuje dla miłośników pomarańczy będzie dobre, tak mi sie wydaje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka