maadga 18.06.15, 10:50 Aurinko wiesz może co to i jak się ma do tradycyjnych peelingów pefecty. www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=38072 www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=38080 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maadga Re: Perfecta z Lidla ?? 18.06.15, 10:51 A tak poza tym szukam żelu pod prysznic który zostawi taki filtr na skórze jak piling perfecty, taki efekt nawilżenia i natłuszczenia skóry. Zna któraś z was? Odpowiedz Link
maadga Re: Perfecta z Lidla ?? 18.06.15, 13:35 Dziękuję Kasia dostałam kiedyś od koleżanki ten żel i balsam o zapachu piernika i uwielbiałam go. Zapomniałam że taki fajny był no i muszę do daglasa podjechać :( Odpowiedz Link
aurinko Re: Perfecta z Lidla ?? 18.06.15, 13:38 Powinny być takie jak tradycyjne tylko mają inne zapachy i dodatek olejków (np. macadamia). To jest seria zrobiona specjalnie dla Lidla, nie ma takich samych w innych sklepach, nawet w innych opakowaniach, te są wyłącznie w Lidlu. Cena jest atrakcyjna, cóż, ja sobie kupuję. Mus do ciała, peeling myjący w tubce, serum do twarzy z olejkami też kupuję, podoba mi się, że nie mają parabenów, silikonów. Nie mam jak inaczej wypróbować właśnie przez to że to tylko dla Lidla jest. Odpowiedz Link
maadga Re: Perfecta z Lidla ?? 19.06.15, 08:41 Kupiłam ten w słoiczku o zapachu jabłko różane i super zapach, tego w tubce nie wzięłam bo pierwszym składnikiem była woda a nie olejek. Odpowiedz Link
aurinko Re: Perfecta z Lidla ?? 19.06.15, 08:44 Ten w tubce tak ma bo to peeling pod prysznic, jest rzadszy, ja te prysznicowe (tylko z innej serii) używałam zamiast żelu pod prysznic :) ale marcepanowego nie mogę odżałować, mogli zostawić marcepan i pomarańczę :( Odpowiedz Link
andzia84 Re: Perfecta z Lidla ?? 19.06.15, 08:55 marcepanowy był super, a jakoś płynów do mycia z body szop to niekoniecznie lubię. Odpowiedz Link
maadga Re: Perfecta z Lidla ?? 19.06.15, 09:06 Aurinko u mnie w lidlu co jakiś czas się pojawia ta stara seria pomarańcza i marcepan mam nadzieję że jeszcze pociągną kiedyś :D To jabłko rózane mi pasuje dla miłośników pomarańczy będzie dobre, tak mi sie wydaje. Odpowiedz Link