Dodaj do ulubionych

Robot planetarny jaki?

12.10.15, 10:11
Hej moje drogie pokażcie jakie macie roboty planetarne bo się zdecydowałam odkładać na takie cuś ale nie wiem czy KitchenAid to mi potrzebny czy to tylko wizualny gadżet jest :) burdziu ty chab jesteś posiadaczka? cos mi tak kołacze się po głowie ,napisz prosze czym on sie różni od innych , a jesli KitchenAid to czy moze być z przejściówka na polska wtyczke bo kupiony na amazonie to bardzo duża róznica w cenie ,czytałam że najlepiej z w tyczka europejska bo lepiej działa ale moze to tylko gadanie europejskich importerów ,poradzcie coś ?
Obserwuj wątek
    • alcea3 Re: Robot planetarny jaki? 12.10.15, 14:49
      Zagadaj do Olusi, być mozee ma do sprzedania ;)

Taki co się zapierała, ze jak Thermomix kupi i tak bedzie uzywać ;)

Z tego co wiem poszedł w odstawkę ;)
      • olus-ia80 Re: Robot planetarny jaki? 13.10.15, 23:50
        Użyłam w sobotę, mam Bosch mum54251 super jest
        • cui Re: Robot planetarny jaki? 17.10.15, 21:19
          Ja mam KitchenAida i kocham go bardzo :) Nie tylko za ładny wygląd, ale i za to, że jest super wytrzymały. Nigdy wcześniej nie miałam takiego ustrojstwa, w planach mam zakup innych dokładek.
          Kupiłam go w outlecie, w którym sprzedawane są sztuki z drobnymi uszkodzeniami lakieru, tutaj: outlet.vivamix.pl/ . Sprzęt ma normalną gwarancję producenta, uszkodzeń absolutnie nie widać (nie mam pojęcia, w którym miejscu jest skaza na moim sprzęcie).
          Polecam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka