Dodaj do ulubionych

Kawa 19.01

19.01.16, 08:31
Mróz miłe Panie że aż miło!

Chłopaki szaleją za "Hobbitem" i "Władcą Pierścieni", więc w sumie wszystko można wymóc na nich za obietnicę 30 min filmu. Przynajmniej dokąd saga się nie skończy :).

Jesteśmy w dziale w 3 osoby. Jednego pogięło i do końca miesiąca ma L4 na plecy, drugiego kobita ma w piątek cesarkę. Wygląda na to, że będę sama w dziale przez tydzień. Z uwagi na naszą specyfikę ktoś musi być dostępny 8-17:30. Normalnie robimy to na zmiany, TO BĘDZIE DŁUGI TYDZIEŃ.

Co macie dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątek
    • aurinko Re: Kawa 19.01 19.01.16, 09:10
      Ja właśnie wróciłam z targu, odebrałam zamówione wcześniej świeżutkie wiejskie jajka i przytargałam 3 kg jabłek, które znikną w 2-3 dni (moje dzieci nie uznają innych owoców). Zaraz śniadanie, kawa, drobiazgi pracowe ogarnę i może (moooooże) poprasuję troszkę bo sterta się znów zbiera. Pogoda lipna, -2 i spadło aż pół centymetra śniegu! Na obiad - ogórkowa dla dzieci, kapuśniak dla nas, a potem na wczesną kolację ryba. Oczywiście znowu zrobię za dużo bo nie mogę się przyzwyczaić, że jest nas czworo a nie pięcioro. A tak w ogóle to mój syn skończył w niedzielę 21 lat, kiedy to zleciało???!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka