myrtille 27.03.16, 11:26 Oj dziewczynki jak w Święta nie ma życzeń to znaczy, że forum naprawdę zamiera. Wszystkiego dobrego, dużo radości, słońca i nadziei. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_cu Re: Świątecznie 27.03.16, 16:56 I tak długo to forum żyje...Dzieci urosły, życie przyspieszyło. A poza tym- wszystkiemu winien Zuckerberg tudzież inne media, tam się poprzenosiło życie wirtualne... Ale tradycja to tradycja: zdrowych, wesołych Świąt, Dziewczyny Kochane! Odpowiedz Link
a090707 Re: Świątecznie 28.03.16, 18:30 Święta, święta i ... ze 2 kg na plusie :) Fajnie, że pogoda dopisała. Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Świątecznie 28.03.16, 20:40 o nie, ja z portali wszelakich społecznościowych tylko tu, więc w ramach poświątecznych życzeń - życzę sobie:WRACAJCIE TU! święta nam minęły troszkę stresująco, zaskakująco miło, rodzinnie - w nowych konfiguracjach, no i z wizytą na SORze, na szczęście wszystko skończyło się w miarę dobrze wszystkiego dobrego dziewczyny Odpowiedz Link
alcea3 Re: Świątecznie 29.03.16, 09:13 Powtórze się i będę powtarzać do znudzenia! To od Nas zależy czy będzie żyło :) Kazdy niech zrobi sobie rachunek sumienia jak często tu zagląda i pisze z nami :) Po świetach jestem jak balonik! :) Niee taka lekka, tylko taka okrągła :D Odpowiedz Link
myrtille Re: Świątecznie 29.03.16, 09:56 A dla mnie to były pierwsze w życiu dietetyczne Święta i jestem...głodna. Czuję tęsknotę za moimi pysznymi ciastami chlip chlip, ale jednocześnie jestem z siebie dumna:) Odpowiedz Link
burdziaa Re: Świątecznie 01.04.16, 09:45 Wszystkiego dobrego po świętach - ja też na plusie :)) napiekłam jak szalona i zjadłam Odpowiedz Link