blanka0 27.04.07, 14:08 dziewczyny moja mała kopie mnie centralnie w szyjke- chyba wali jak opętana a ja umieram i zaczynam sie martwic czy te kopniaki nie zaszkodza mojej szyjce no przeciez dziecka nie odwróce Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-goda1 Re: kopiące dziecko 27.04.07, 15:31 Oj Blanka mam to samo:( Mam wrażenie, że mój maly piłkarz upodobał sobie kopanie po szyjce. Zwariowa można, bo raz ze to bolesne, a dwa, że nieprzyjemne. Myślę jednak, że nie jest to niebezpieczne dla szyjki, chociaż jak będzie się to czesto powtarza to skonsultuję się z lekarzem. Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link
monikaj21 Re: kopiące dziecko 27.04.07, 18:20 W tamtej ciąży córka mnie tak systematycznie traktowała. Nic się szyjce nie stało. Synek jest lepiej wychowany :) Odpowiedz Link
edzia.79 Re: kopiące dziecko 28.04.07, 10:39 moja mala tez walila w szyjke i to bylo strasznie glupie uczucie.teraz juz chyba sie przekrecila (wtedy lezala miednicowo) bo kopie na gorze brzucha,a raczej bym powiedziala ze sie przeciaga na wszystkie sposoby. Odpowiedz Link
paris4 Re: kopiące dziecko 01.05.07, 17:38 Oj współczuję bo to nieprzyjemnie uczucie. Moja jest ustawiona głową w dół i tak jest ok. A w ogóle to jest tak aktywna, że zastanawiam się czy w ogóle sypia:)) Odpowiedz Link