kid111 04.06.08, 14:11 Skończyło się spanko na spacerach i mała chce oglądać świat. Wsadzić już ją do spacerówki? Jest taka szczęśliwa kiedy podciąga sie i chwilkę sobie patrzy na świat w pozycji siedzącej. Kie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issy25 Re: Spacerówka? 05.06.08, 08:20 A ile ona ma? Ja mojego przesadzilam do spacerówki jak mial pól roku. Siedzial już wtedy troszkę. To znaczy utrzymywal się w pozycji siedzącej przez chwile Jak masz spacerówke z pozycją pól leżacą to chyba już można. Nie musisz jej od razu do pionu sadzać) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_belle Re: Spacerówka? 05.06.08, 09:40 ja doczytałam że masz dzidzię 15 tygodni. a teraz jeździsz gondolą? ja moją od urodzenia wożę w foteliku mutsy - niedługo kończy 5 miesięcy i też myślę o przejściu na spacerówkę ale jeszcze trochę poeksploatuję ten fotelik. jak jeździsz gondolą to przesadź do spacerówki. żadna przyjemność jeździć w takie upały gondolą i jeszcze nic nie widzieć. pytanie tylko jaki masz wózek spacerowy. ale zgadzam się z Issy że jak już się podnosi to jest ok i w półleżącej może sobie jechać. tylko ciekawe czy będzie zasypiać też tak - bo moja musi spać na płasko. a drugi minus to taki że ja lubię ją widzieć a spacerówka jest już odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
kid111 Re: Spacerówka? 05.06.08, 12:46 Ma 15 tygodni. Spacerówka ma regulowane siedzisko. Może być półleżąca. A córę będę widzieć, bo mamy ruchomy daszek. Chyba sprobujemy już w ten weekend. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nenyy do blue_belle 06.06.08, 12:17 ja też mam mutsy i jeżdżę ze spacerówką w moją stronę . Na stelażu mutsy siedzisko spacerowe możesz zamocować w obie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_belle Re: do nenyy 06.06.08, 20:42 to fajnie, a powiedz mi bo to że w obie strony można mocować to się zgodzę. tylko chyba jest tak że jak jest zamocowana w moją stronę to wtedy nie można rozłożyć oparcia na maxa do pozycji leżącej. można czy nie można? bo spacerówkę mam na strychu i nie sprawdzałam jeszcze. a moja niunia musi spać na leżąco praktycznie na płasko. więc o to mi chodziło. jeśli się da to gicik - wtedy od razu ją przesadzę. daj cynk co i jak )) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nenyy Re: do blue_belle 18.06.08, 20:53 qrcze, moim zdaniem w obu przypadkach spacerówka całkiem na płasko się nie rozkłada , zawsze jest maleńki kąt. więc nie wyciągaj jeszcze spacerówki Ale mojego synka nie da się położyć jeśli nie śpi ;/ zasypia w wózku na siedząco i dopiero go kładę. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_hr Re: Spacerówka? 18.06.08, 09:53 Ja mam spacerówkę Tako z funkcją leżącą. Mój Szkrab ma skończone dopiero 2 miesiące ale spacerówkę już eksploatuję gdyż z gondolą w takie upały szło się uprażyć. Mam nadzieję że nie zaszkodzi to dziecku.Wypowiedzcie się Odpowiedz Link Zgłoś
babajagaa Re: Spacerówka? 19.06.08, 22:45 Ja mojego wsadzilam w spacerowke jak juz dobrze siedzial,mail chyba 8 miesiecy, i nie przechylal sie na boki inaczej to caly czas trzeba poprawiac dziecko,a dla kregoslupa dziecka tez nie dobrze,troche chyba za wczesnie Odpowiedz Link Zgłoś
mona19832 Re: Spacerówka? 20.06.08, 06:45 Ja moją Wiktorię zaczęłam stopniowo podnosićna spaerkach, ponieważ w moim wózku było kilka poziomów oparcia. Na parasolkę przesiedliśmy się jak mała miała 8 miesięcy. A nasza parasolka roakłada się do całkowitego leżenia na płaski ( apropo mam ją do sprzedania ) Odpowiedz Link Zgłoś