magda7717 18.05.07, 19:13 wlasnie kumpela mi powiedziala , jak rozpuszczala w szpitalu tantum rose- w butelce malej wody mineralnej z dziubkiem takiej ala dla sportowcow i polewala rane- mowi super. wiec moze to calkiem dobre wyjscie!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: tantum rosa sprytny trik 18.05.07, 20:28 Powszechny sposób i bardzo wygodny, nie tylko w szpitalu ale także na kempingach, gdzie nie zawsze jest wygodna łazienka :-) Odpowiedz Link
bubunia1 Re: tantum rosa sprytny trik 25.06.07, 11:17 A ja mam pytanie, nigdy nie uzywałam tantum rosa i przeczytałam ulotkę - było tam napisane że należy rozpuścic w przegotowanej wodzie - czy to konieczne? A jeżeli nie, to czy można w "kranówce", czy trzeba w ciepłej czy w zimnej? dzieki Odpowiedz Link
izoola a irygator? 25.06.07, 11:18 jak kupowalam w aptece saszetki aptekarka polecila mi irygator....uzywalyscie go? Odpowiedz Link
iguana781 Re: a irygator? 25.06.07, 17:49 W ciąży irygację są nie wskazane, też dostałam w ramach promocji irygator do saszetek:) Odpowiedz Link
mama-zuzi1 Re: tantum rosa sprytny trik 25.06.07, 15:33 Ja w szpitalu uzywałam własnie takiej butelki i zwykłej kranówki, bo ze studzeniem gotowanej nie chciało mi się robic zamieszania Odpowiedz Link
bubunia1 Re: tantum rosa sprytny trik 25.06.07, 15:35 A ten proszek należy rozpuscic w zimnej czy ciepłej wodzie, czy to nie ma znaczenia? Odpowiedz Link
anneau Re: tantum rosa sprytny trik 25.06.07, 17:53 w takiej żeby Ci było w miarę sympatycznie jak się będziesz polewać - czyli w lekko ciepłej. Ja do wody mineralnej dolewałam trochę wrzątku :) Odpowiedz Link
babajagaa Re: tantum rosa sprytny trik 25.06.07, 21:51 jeszcze napiszcie w jakiej ilosci ta saszetke rozpuscicc dziewczyny Odpowiedz Link