iizaura 31.12.05, 15:46 ...żelu do miłości francuskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monisia53 Re: eeeeeeee ? a coz to ? ;-) 31.12.05, 18:32 To do tego potrzeba zelu????? Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: eeeeeeee ? a coz to ? ;-) 31.12.05, 18:42 monisia53 napisała: > To do tego potrzeba zelu????? Do tego używa się syropu klonowego!! Odpowiedz Link Zgłoś
iizaura Re: eeeeeeee ? a coz to ? ;-) 01.01.06, 15:27 moze niekoniecznie potrzeba, ale mozna bo ja wlasnie dostalam taki żel i nie wiem co z nim sie robi tak dokladnie:p Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: jak się uzywa... 01.01.06, 07:45 nglka napisała: > ... wyjeliście mi to z ust ;-) Ale co??? Odpowiedz Link Zgłoś
iizaura Re: jak się uzywa... 01.01.06, 15:28 naprawde mam posmarowac podniebienie? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: jak się uzywa... 01.01.06, 03:46 Szczerze mówiąc... ...zawsze używalam szampana, ale tylko prawdziwego... Odpowiedz Link Zgłoś
urbanchaos Re: jak się uzywa... 01.01.06, 09:46 żel jest owszem,ale do miłości normalnej smaruje się kobiecą lub męskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: jak się uzywa... 01.01.06, 15:47 daj w przencie nielubianej kolezance, niech ona sie martwi, co z tym fantem począć. A sama.. cóż, oddaj się smakowaniu, ale bez tego żelu. Naprawdę nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
5basia5 Re: jak się uzywa... 02.01.06, 00:23 Moze to zel do pochwy na suche dni??? Przeczytaj dokladnie. Nie ma czegos takiego jak zel do milosci francuskiej. Chyba ,ze to miod, dzem lub slodka smietanka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
iizaura Re: jak się uzywa... 02.01.06, 15:57 istnieje cos takiego jak zel do milosci francuskiej, nie wierzysz to sprawdz sobie w necie, tylko tam nie ma instrukcji obslugi. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka ja wiem :> 02.01.06, 17:58 iizaura napisała: > istnieje cos takiego jak zel do milosci francuskiej, nie wierzysz to sprawdz > sobie w necie, tylko tam nie ma instrukcji obslugi. bo to zel dla starych dziadów, jak juz sie taki napali i naslini, to mu cala slina ucieka z geby, dlatego musi sie nałykac żelu do miłości francuskiej, żeby wiórowatym podniebieniem i suchym jęzorem nie zaorac czego nie trzeba :D Odpowiedz Link Zgłoś
super.zgred Re: ja wiem :> 02.01.06, 18:50 starawyjadaczka napisała: > bo to zel dla starych dziadów, jak juz sie taki napali .... Ma się tą wieloletnią praktykę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: ja wiem :> 02.01.06, 18:52 super.zgred napisał: > starawyjadaczka napisała: > > bo to zel dla starych dziadów, jak juz sie taki napali .... > > Ma się tą wieloletnią praktykę :))) noooooo...jak powszechnie wiadomo,jestem starym dziadem :D Odpowiedz Link Zgłoś