ingapol Re: nic nie chce mi sie robić 31.05.07, 11:58 za szybko enter :) miałam iśc dziś po zakupy- pogoda taka ponura: nie chce mi się muszę pisac mężowi prace zaliczeniowe do szkoły- nie chce mi się muszę w końcu wziąść sie za robienie miejsca w szafce na rzeczy małej- nie chce mi się muszę zrobic obiad- nie chce mi się pies chce wyjśc na dwór- nie chce mi sie ruszac tyłka Ale dzień !!!! Zero chęci do jakiegokolwiek wysiłku :( Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: nic nie chce mi sie robić 31.05.07, 12:06 Witaj w klubie Mi też się nic nie chce. A codziennie muszę zaprowadzić, przyprowadzic dziecko ze szkoły, zorganizowac jakieś jedzenie i tez wychodzić z psem. Po za tym trochę urzędowych spraw przed porodem załatwić. A najchętniej to bym leżała i nic nie robiła... no na komputerze mogę poklikać Odpowiedz Link
edzia.79 Re: nic nie chce mi sie robić 31.05.07, 12:07 Mnie sie chce spac dlatego juz wypilam mocniejsza kawe. Niestety musze sie zmobilizowa i jechac po starszaka do przedszkola. Taka pogoda jest dla mnie super,mam wiecej sily. Nienawidze upalow a od niedzieli podobno 35st :( Odpowiedz Link
bobimax Re: nic nie chce mi sie robić 31.05.07, 14:07 Pociesz się że nie tylko Tobie. jestem tak rozleniwiona, że nic mi się nie chce. Dzisiaj się zmusiłam do zrobienia obiadu dość pracowitego i już się zmęczyłam a jestem dopiero w połowie. Ja nie wiem co to będzie jak się mała urodzi. Starsza też się wkurza że nie chcę sią z nią bawić ale po prostu mi się nie chce. Odpowiedz Link
monikaj21 Re: nic nie chce mi sie robić 31.05.07, 13:04 Dołączam do klubu - mi też się nie chce, ale muszę się mobilizować - skończyłąm pisac pracę dyplomową i biorę się za porządki. Tzn zacznę się brać :)) Nic jeszcze nie mam przygotowanego dla Malucha. Odpowiedz Link
1alfa1 Re: nic nie chce mi sie robić 31.05.07, 13:18 ja chcę być członkiem tego klubu - a tyle rzeczy mam zaplanowanych ... Odpowiedz Link
joaska_29 Re: nic nie chce mi sie robić 31.05.07, 13:21 Mnie w zasadzie też choć dziś jest inaczej! Upiekłam pyszną tartę z truskawkami i galaretką. Narazie tężeje w lodówce i nie mogę doczekać się kiedy ją zjem :) Wyprasowałam też kilkanascie rzeczy i teraz zabieram się za sprzątanie łazienek i ścieranie kurzy. A w nagrodę czeka na mnie tarta w lodówce i kawka mrożona! Dla Małej nie ma jeszcze nic oprócz ubranek :-) Całą wyprawkę mam w głowie sompletowaną i jedziemy z Mężem 11 czerwca na kompleksowe zakupy. Wtedy tez spakuję torbę do szpitala. termin mam na 08.07. więc się wyrobię :-) Odpowiedz Link
musia79 Re: nic nie chce mi sie robić 31.05.07, 17:44 dobry temat i na czasie ;) - ja też się dopiszę - jestem w 32 t.c. i takiego lenia jak od kilku dni nie miałam od początku ciąży, z wyprawką jestem w polu..tzn. mam w zasadzie wszystko, ale trzeba to poprać, poprasować :(( a gdzie instynkt wicia gniazda? Odpowiedz Link