ingapol 26.06.07, 16:59 widzę że siępojawiłaś na forum, a może zechciałabyś opowiedzieć o poczatkach swojego macierzyństwa i o swoim synku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sani14 Re: do Sani14 26.06.07, 17:26 pewnie że opowiem:-) Tymon skończył już 5 tygodni a od 8 dni jest już z nami - nareszcie! wychodząc ze szpitala ważył "aż" 2340g ale rośnie w oczach... tyle że jest trochę za słaby albo za leniwy żeby sam pił z cyca i niestety odciągam i karmię go butelką (zalecenie lekarzy do czasu aż nie przekroczy 3kg), trochę to męczące i czasochłonne ale wytrzymam, poza tym jest to jak narazie najgrzeczniejsze dziecko pod słońcem - je i śpi, lubi się pluskać w wodzie, nie przeszkadza mu hałas ani krzyki jego braciszka i mam nadzieję że taka sielanka będzie trwała długo (bo wiem że niestety nie wiecznie) chwilowo tkwimy jeszcze w stanie przejściowym bo jeszcze tydzień mamy nie wychodzić na spacery a z miesiąc nie przyjmować tłumów gości więc tak sobie siedzę w domku i mam czas na wszystko a jedno czego mi brakuje to nieprzerwany sen:-) Odpowiedz Link
ingapol Re: do Sani14 26.06.07, 18:27 na pewno wyrażę zdanie wszystkich dziewczyn z forum, że cieszemy się że mały jest już w domu i ze jest wszystko dobrze Niech Tymonek rośnie jak najszybciej !!! Odpowiedz Link