Gość: wanda IP: *.elopole.com.pl 12.05.05, 11:03 jakie sa warunki??? i czy polecacie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mysz Re: a hotel CARLOS >> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:17 Znam hotel Carlos z Canet de Mar, nie wiem, czy o ten ci chodzi. Jest to bardzo skromny hotel (1*), w pokoju to co niezbedne - lozko szafka, niewielka garderoba, a raczej szafa, w łazience wanna. Nie ma klimy. To hotel dla tych co nie siedzą w hotelu, a wracają tram tylko na noce. Jedzenie takie sobie, ale za to butelka wina do kolacji na 4 osoby (jeśli wybierasz sie z Oribisu lub Sindbada). Basenik to raczej brodzik dla dzieci, bardzo malutki, na zamoczenie nóg. Hotelowy barman usiłował zabronic mi wniesienia alkoholu (którą wypatrzył w reklamówce) do pokoju, ale mu sie to nie udało. W hotelu jest kawairenka. Jedynie restauracja klimatyzowana. Do plaży ok. 5 min, bezwzglednie zażądaj pokoju z widokiem na basen i morze, z drugiej strony masz na dole śmietniczki i budowę vis a vis okien (chyba ze juz skonczona, niemniej jednak polecam pokoj od tej drugiej strony). Recepcja pośredniczy w wynajmie samochodu. Sam Canet de Mar również malutki bez rozrywek - tzreba się udać do Sana Susany, Calleli. Miejscowość świetna jako baza wypadowa na wycieczki po Costa del Maresme - kolejka przebiega wzdluż całego wybrzeża od Blanes do Barcelony. W hotelu 2 razy w tygodniu dyskoteki, kt. prowadzi jakaś para. Jest jeden rezydent dla obu biur - bajeruje wszystkie panienki, kt. co gorsza na to idą. Jeżeli wolisz standard wyższy od turystycznego, to szukaj czegos innego, zwlaszcza ze stamtad wszędzie trzeba jezdzic - do knajpek, na zakupy, w Canet jedynie ciekawa plaża. Moge podesłac kilka zdjec z hotelu i miejscowości - daj maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: a hotel CARLOS >> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 17:59 hotel ok,i nie taki smutny jak kolega przedstawił :),jak ktos ceni odpoczynek bez stresu i daleko od zgiełku to jest w sam raz!i jedzenie bardzo dobre! polecam!!!a rezydent spoko,a ze jest jajcarz i rozmawia ze wszytkimi to pewnie logiczne,ze z laskami też.z moja tez rozmawiał i ze mana i nie mam mu tego za złe,do dzis mailujemy.;)pozdrówka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gregor206 Re: a hotel CARLOS >> 11.08.05, 21:41 cześć potrzebuje adresu email - owego do jacka rezydenta w hotel carlos.miałem ale zgubilem a potrzebuje bo wybieram sie w tym roku we wrzesniu. Odpowiedz Link Zgłoś