Dodaj do ulubionych

waga ciągle w górę

04.07.07, 18:36
Kurcze to już 40 tc, a ja przybrałam jeszcze 1kg - w sumie 19 przy 158 cm
wzrostu :(
Czy ja kiedykolwiek się tego pozbędę .... buuuuu

Najgorzej jest wieczorami ciągle bym coś jadła, ale jak tu sobie odmówić
teraz?
Kurcze, a Wy jak sobie radzicie z apetytem?
Obserwuj wątek
    • edzia.79 Re: waga ciągle w górę 04.07.07, 18:39
      ja tam sie nie ograniczam,wagi nie mam wiec nie wiem ile teraz waze.
      lubie zjesc cos slodkiego,owoce itd
      ciagle jestem glodna.
      przytylam ok 12-13kg.
      • sylpal13 Re: waga ciągle w górę 04.07.07, 18:47
        ja 38 tydz i też mam apetyt niesamowity, jeszcze 3 tyg wiec pewnie z 1kg
        przybęde, a moz ei wiecej, a kiedy zrzucimy? ponoć przy dziecku jest tyle
        roboty, z ekg spadają nie wiadomo kiedy!
    • aga_n20 Re: waga ciągle w górę 04.07.07, 19:02
      ty się martwisz swoją waga a co ja mam powiedzieć zaczęty 38 tydzień i 27 kg do
      przodu? tak więc ty się nie martw swoimi kogramami bo co bys powiedziąl jakbyś
      miała moje:) a tak propo to zgubisz je po porodzie ja w pierwszej ciązy
      przytyłam 30kg i wróciłam do swojej wagi tak więc nie martwmy sie na zapas
      będzie dobrze oby dzieci tylko były zdrowe
      • a090707 Re: waga ciągle w górę 04.07.07, 19:07
        U mnie tez 40tc i wlasnie w 9 miesiacu przytylam najwiecej.W sumie nie dziwie
        sie, bo apetyt mi sprzyja, a po porodzie nie bede mogla jesc juz tego na co mam
        ochote.
        Jakos zrzucimy te kilogramy, nie ?
    • a.hysa Re: waga ciągle w górę 04.07.07, 19:04
      to tak jak i ja przez ostatnie 2 tygodnie to tylko bym jadla, a najlepiej mi
      idzie chleb z maslem... istna bomba kaloryczna... i widze zmiany w figurze
      dostalam tluszczyku tak na plecach... brrryyy... juz mysle jakie cwiczenia
      stosowac po porodzie aby szybko zlecial ten baleronik a w ciazy przytylam 10 kg
      przy wzroscie 162, tak wiec teraz waze 59kg.. do porodu 6 dni wiec jeszcze moze
      kilogram sie pojawic:(
      • agasar79 Re: waga ciągle w górę 04.07.07, 21:03
        Za każdym razem jak wchodzę na wagę jest więcej, przy 158cm wzrostu i
        wcześniejszym rozmiarze 34-36 przytyłam już około 24-25kg (termin na 20.07).
        Czy jem mniej czy więcej, czy więcej słodkiego czy więcej owoców cały czas
        równo tyje :(
        Wiem że każdej z nas przeszkadzają wszelkie kilogramy, ale naprawdę pomyślcie
        co byście zrobiły jakbyście przytuły jak niektóre z nas ponad 20kg, pocieszcie
        się swoimi małymi przyrostami wagi :)
        Ja się też troszkę pocieszam że u mnie to nie tylko tłuszczyk tylko równiez
        obrzęki, nawet usta mam obrzęknięte ;)
        Ale co tam sobie w ciąży odmawiać dobrego jedzonka, lodów i innych pyszności,
        jakoś zgubimy te kilogramy ;)))
        • dmgr Re: waga ciągle w górę 04.07.07, 21:12
          Ja już mam 25 kg w nadmiarze (40tydzień) ale nie martwię się bo w pierwszej
          ciąży tez miałam 25 kg a po 6 miesiącach bez żadnych diet, ćwiczeń nie miałam
          już nic a w rezultacie skończyłam na wadze o 4 kg niższej niż przed pierwszą
          ciążą. Przed drugą ważyłam 51 kg przy 171 cm a więc jak dla mnie trochę za mało,
          bo już ciuchy było ciężko dostać (takie 34/36 to raczej dla niskich robią).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka