magda7717 09.07.07, 14:29 hehe:D:D:D:D donosze ze jutro urodzila!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaj21 Re: Lucy_cu jutro urodzilaa!!! :-) gratulujemy có 09.07.07, 14:31 Lucy, gratulaje! Ja też jutro urodziłam!!! :)))) Odpowiedz Link
magda7717 Re: Lucy_cu jutro urodzilaa!!! :-) gratulujemy có 09.07.07, 15:39 boazeria voodoojemy dla Lucy by jutro urodzila - czaisz?? ;-) Lucy mam nadzieje ,ze jutro urodzilas ;-) Odpowiedz Link
lucy_cu Posikałam się! ;-DDDDDDDDDDDD 09.07.07, 15:10 O, Wy małpy jedne! Już ja Wam jutro podziękuję! ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Posikałam się! ;-DDDDDDDDDDDD 09.07.07, 15:47 To czekajcie, povooduję z Wami: przyjechałam jutro do szpitala z rozwarciem na 9cm. Jak już jutro na ten cały fotel wylazłam, to się zrobiła dycha. I usłyszałam "push, push". No i jak zrobiłam to "push" parę razy, to ona jutro wylazła. Tereska. I tak jutro wyglądał mój poród. Tylko gabarytów Wam teraz nie podam, bo te będą znane...jutro. ;-DDD Odpowiedz Link
agusiajasia Re: Posikałam się! ;-DDDDDDDDDDDD 09.07.07, 15:51 No to gratuluję tak sprawnego jutrzejszego porodu :) I czekamy na wymiary ;) Odpowiedz Link
anneau Re: Posikałam się! ;-DDDDDDDDDDDD 09.07.07, 15:55 Nie muszę chodzić na Shreka żeby się zaśmiewać na maksa. Mój sposób na przyspieszenie porodu ? Forum Lipiec 2007 przynajmniej 3 razy dziennie :) A Lucy, świetnie Ci jutro poszło! też czekam na wymiary małej Tereski :) Odpowiedz Link
edzia.79 Re: a ja?????? 09.07.07, 15:57 Boze az sie wystraszylam ze Lucy naprawde urodzila uffff kochane Lucy czeka na mnie wiec jak na mnie nie povoodujecie to ona nie urodzi,bo my rodzimy RAZEM :)) no nie Lucy??? Odpowiedz Link
lucy_cu Re: a ja?????? 09.07.07, 16:06 No właśnie, ja chciałam oświadczyć, że bez Edzi nie rodzę. Voodoo nie voodoo. Nie ma głupich. ;-)))) Odpowiedz Link
boazeria Re: Lucy_cu jutro urodzilaa!!! :-) gratulujemy có 09.07.07, 16:11 to wezcie sie zlitujcie nade na biedna :))) ja juz 6 dni po terminie!!!!!!!!!! niedlugo bede brzuch po ziemi ciagac.... a maz tak bardzo chce isc na urlop... lucy lu trzymam kciuki! :))) oby szybko latwo i bezbolesnie...... Odpowiedz Link
lucy_cu Magda!!! Wal tu voodoo zbiorcze dla wszystkich 09.07.07, 16:17 co jutro urodziły!!! Błagam! Bo ja już nie mam siły ze śmiechu! :-DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
zumali Re: Lucy_cu jutro urodzilaa!!! :-) gratulujemy có 09.07.07, 17:49 i jaki przyjemny i szybki porod! Nie nooo pozazdroscic tylko Lucy ;) A moze tak wiecej nas jutro urodzilo??? Ja tam bym sie nie pogniewala wcale. Pozdrowionka Odpowiedz Link