burda3 24.07.07, 07:05 Dziś ja zaczynam :), nie śpię od 5-tej, jakas dzisiaj nispokojna jestem- może dlatego,ze jadę do szpitala na badania, a to miejsce zawsze wzbudza we mnie emocje... Milego i pięknego dnia Wam życzę ! asia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daisy233 Re: Witam !Czuje ze ostatni raz! 24.07.07, 08:19 obys sie nie mylila:) czego serdecznie Ci zycze! Odpowiedz Link
lee_a Re: Witam we wtorek ! 24.07.07, 09:36 ja tez jestem, ale dzis mam podly humor, ciągłe parcie na pęcherz i CHCĘ JUŻ ZACZĄĆ RODZIĆ!!! Odpowiedz Link
othala76 Re: Witam we wtorek ! 24.07.07, 11:18 Witam również! Mam już dosyć wszystkiegi i zaczynam być zmierzła... Odpowiedz Link
eli_7 Re: Witam we wtorek ! 24.07.07, 17:24 tez witam, ja od wczoraj juz w domu czekam na akcje porodowa a nic sie kompletnie nie dzieje. Sama juz nie wiem co mam zaczac robic aby sie rozpakowac. Rozwarcia nie ma, szyjka miekka i zero objawow. Ja juz chce malenstwo po tej stronie brzucha. Chyba zaraz pojde maszerowac po schodach. pozdrawiam eli Odpowiedz Link