becik_l79 23.08.07, 21:36 Aurinko, zdradź mi proszę gdzie kupiłaś tą fajną koszulkę dla prześlicznej córeczki z nadrukiem "córeczka tatusia". MOżna zakupić takie w internecie? z góry dzięki buźka beata Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankas4 Re: do Aurinko 23.08.07, 23:10 Ja widzialam takie na Allegro , wiem , ze mozna bylo zamowic jaki sie chce nadruk na body czy tez koszulce. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aurinko Becik 23.08.07, 23:39 www.allegro.pl/item226605054_coreczka_tatusia_calkowity_odlot_bajkowe_kolory.html Kupiłam jakiś czas temu u tego sprzedawcy. Generalnie bodziak ok, ale uważam że jako ciuszek nie jest wart tej ceny. Jako zabawny gadżet, na prezent - jak najbardziej. Jakość trochę słaba, tzn. cienki materiał, plastikowe napy które mogą się wyrwać w każdej chwili, napis nie jest typowym nadrukiem tylko naklejany z weluru, ale póki co - trwały. Rozmiar trochę większy niż typowe, zwłaszcza w długości. Przesyłka została wysłana na drugi dzień po wpłacie, ale poczta nawaliła i szło do mnie bardzo długo, ponieważ niepokoiłam się czy zdążę z prezentem - napisałam maila z pytaniem do sprzedawcy kiedy zostało wysłane i czy mogę dostać nr nadawczy paczki bo chcę się na poczcie zapytać (może awizo zginęło), w zamian dostałam opryskliwą odpowiedź, że jestem bezczelna pytając się o takie rzeczy. Nie było to miłe, ale ważne, że body doszło. Odpowiedz Link
becik_l79 Re: do Aurinko 24.08.07, 22:33 Aurinko i Ankas: dziękuję Wam obu, a Aurinko za szczegóły i link:)) Całusy:)) Odpowiedz Link