Dodaj do ulubionych

do Aurinko

23.08.07, 21:36
Aurinko, zdradź mi proszę gdzie kupiłaś tą fajną koszulkę dla prześlicznej córeczki z nadrukiem "córeczka tatusia". MOżna zakupić takie w internecie?
z góry dzięki
buźka
beata
Obserwuj wątek
    • ankas4 Re: do Aurinko 23.08.07, 23:10
      Ja widzialam takie na Allegro , wiem , ze mozna bylo zamowic jaki sie chce
      nadruk na body czy tez koszulce.
      Pozdrawiam
    • aurinko Becik 23.08.07, 23:39
      www.allegro.pl/item226605054_coreczka_tatusia_calkowity_odlot_bajkowe_kolory.html
      Kupiłam jakiś czas temu u tego sprzedawcy. Generalnie bodziak ok, ale uważam że
      jako ciuszek nie jest wart tej ceny. Jako zabawny gadżet, na prezent - jak
      najbardziej. Jakość trochę słaba, tzn. cienki materiał, plastikowe napy które
      mogą się wyrwać w każdej chwili, napis nie jest typowym nadrukiem tylko
      naklejany z weluru, ale póki co - trwały. Rozmiar trochę większy niż typowe,
      zwłaszcza w długości. Przesyłka została wysłana na drugi dzień po wpłacie, ale
      poczta nawaliła i szło do mnie bardzo długo, ponieważ niepokoiłam się czy zdążę
      z prezentem - napisałam maila z pytaniem do sprzedawcy kiedy zostało wysłane i
      czy mogę dostać nr nadawczy paczki bo chcę się na poczcie zapytać (może awizo
      zginęło), w zamian dostałam opryskliwą odpowiedź, że jestem bezczelna pytając
      się o takie rzeczy. Nie było to miłe, ale ważne, że body doszło.
    • becik_l79 Re: do Aurinko 24.08.07, 22:33
      Aurinko i Ankas: dziękuję Wam obu, a Aurinko za szczegóły i link:)) Całusy:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka