edzia.79 11.10.07, 08:55 dziewczyny puscie linki jakie macie lezaczki i maty. czytalam ze jestescie zadowolone z maty Tiny Love ale jest cholernie droga-na allegro od 200zl. a jaki lezaczek??? prosze linki,pliss :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ingapol Re: jaka mata edukacyjna i lezaczek??? 11.10.07, 09:04 edzia, ja kupiłam tiny love świat muzyki razem z kosztami za 100 zł, oczywiście używana ale stan doskonały. Dziewczyna napisała że jej syn w ogóle nie był ni]ą zainteresowany. Obserwowałam wszystkie aukcje i licytowałam jak było poniżej 1 min. Najczęsciej takie licytacje kończą się wieczorem jak już dzieci śpią :) Odpowiedz Link
edzia.79 <a href="http://www.aRe:" target="_blank">www.aRe:</a> 11.10.07, 09:07 www.allegro.pl/item250388968_maty_dywany_edukacyjne_rozne_wzory_pony_toys.html www.allegro.pl/item251571483_bb_bomiko_mata_przyrzad_gimnastycz_baby_design.html www.allegro.pl/item252635580_fisher_price_mata_edukacyjna_nowosc.html www.allegro.pl/item254601517_super_kolorowa_mieciutka_mata_baby_designe_3wzory.html a lezaczek moze taki??? www.allegro.pl/item252581618_fisher_price_lezaczek_z_wibracjami_sternek.html www.allegro.pl/item251347570_berchet_rewelacyjny_lezaczek_baby_concept_wyprzed.html Odpowiedz Link
bubunia1 <a href="<a href="http://www.aRe:"" target="_blank">www.aR 11.10.07, 13:13 ja kupiłam leżaczek ten z wibracjami - jest super i łatwo go przenosic z bobasem w środku a mate taką: www.allegro.pl/item242311785__mata_swiat_muzyki_tiny_love_gratisy_.html mała średnio zainteresowana ;( Odpowiedz Link
edzia.79 Re.bubunia 11.10.07, 15:52 no wlasnie przykre ze wydalas 2 stowy a mala nie jest zainteresowana. kurcze strasznie drogie te Tiny Love :( ale sa super Odpowiedz Link
patrice7 margaritka!!!!! 11.10.07, 17:55 ta mata canpola zoo fajna??bo wlasnie zastanawiam sie nad nia Odpowiedz Link
bubunia1 Re: Edzia 11.10.07, 18:20 Tak na prawdę to nie wydałam - kasę dała babcia ;) ale myślę że zacznie sie powoli interesować bo tymi zabawkami na leżaczku jest zauroczona - gada do nich od dwóch dni ;)) a co do maty to myślę że u Małej problem polega na tym że jak leży płasko to jej przeszkadza ulewanie/refluks. Kładę jej poduszkę pod głowę ale to i tak na krótko starcza. Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: jaka mata edukacyjna i lezaczek??? 11.10.07, 09:48 tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=43618&w=69815069&a=69815069 pytałam dziewczyny z forum o to samo. Zbierając jeszcze wywiad od znajomych (negatywna opinia o tropikalnej wyspie) wybrałam pierwszą: plac zabaw. Mamy ją od soboty i mała na początku bawiła się na niej około 15 minut, i sie nudziła, ale teraz już w pełni zaczęła kontrolować rączki i bawi się ptaszkiem dzwoneczkiem nawet godzine. I nauczyła się nóżkami włączać muzyczke, sprawia jej to naprawdę dużą radość. Oczywiście co za dużo, to niezdrowo i nie oczekuje, że będzie na niej leżeć więcej niż godzine, ale to i tak dużo, a widzę naprawdę duże zainteresowanie w jej oczach Odpowiedz Link
meniaaa Re: jaka mata edukacyjna i lezaczek??? 11.10.07, 09:52 maty nie mam jeszcze ... a lezaczak mam taki i polecam : www.allegro.pl/item230428176_lezaczek_fisher_price_do_18_kg_ekropka_com_wys12h.html Odpowiedz Link
enya81 Re: jaka mata edukacyjna i lezaczek??? 11.10.07, 10:18 Dla mojego Szymcia na razie żadna. Nie lubi leżeć dłuzej niż 10 min, hustawka to samo, więc podejrzewam, że choćby były nie wiem jakie kosmiczne na razie nie wzbudziłyby większego zainteresowania. Mam nadzieję, że to się zmieni. Mały ma 12 tyg. Odpowiedz Link
dmgr Re: jaka mata edukacyjna i lezaczek??? 11.10.07, 10:24 Leżaczek tylko i wyłącznie Fischer Price www.allegro.pl/item230428176_lezaczek_fisher_price_do_18_kg_ekropka_com_wys12h.html jest rewelka, mój synuś siedzi w nim zazwyczaj prawie połowę czasu, kiedy nie śpi a teraz jak już zaczął czwytac i ciągnąc zabawki z pałąka to w ogóle jest zachwycony i do tego czasem uda mu się włączyc tą grającą małpkę. Matę ja mam Marko kosztowała jakies 100 zł ale dwa lata temu na razie nie używamy zbyt często. Odpowiedz Link
babajagaa Re: jaka mata edukacyjna i lezaczek??? 11.10.07, 10:36 Ja sie zastanawiam nad tym lezaczkiem i mam pytanie czy w pozycji lezacej tez mozna bujac bo z tego co widac na obrazkach to pozycja lezaca jest jak sie zablokuje plozy i lezaczek wtedy jest odchylony do tylu.czy jest tez opuszczane oparcie? Odpowiedz Link
meniaaa Re: jaka mata edukacyjna i lezaczek??? 11.10.07, 12:20 lezaczek w pozycji lezacej jest podparty i o to w tym chodzi ze sie nie buja, jak moja mala zasypia to wlasnie tak ustawiam lezak, a gdy sie budzi zwijam podporke, mala kopie nozkami i buja sie:-)oparcie ma 2 pozycje. ale one nie wiele sie roznia, mimo to lezaczke bujaczek godny polecenia Odpowiedz Link
margaritka27 Re: jaka mata edukacyjna i lezaczek??? 11.10.07, 11:43 My uzywamy lezaczka-bujaczka fisher price i maty canpol zoo-100 zl Odpowiedz Link
magda7717 Re: jaka mata edukacyjna i lezaczek??? 11.10.07, 13:27 ja mam te www.merlin.com.pl/frontend/browse/product/206,475633.html i jestem z niem super zadowolona mimo,ze podklad kiepski Mala spedza na niej kazda prawie aktwynosc potrafi lezec do godziny za kazdym razem sama. zabawki sa super. ja uwazam to za super rzecz Odpowiedz Link
babajagaa Re: jaka mata edukacyjna i lezaczek??? 11.10.07, 20:45 Zrobilam wlasnie zakup,wybralam ten co ma meniaaa i mam nadzieje ze mlody sie zaiteresuje musze jakos odciazyc moj biedny kregoslup bo Olaf coraz mniej chce lezec a klade go na wersalce i rozkladam pelno zabawek i grzechotek ale jakos nie interesuje sie jeszcze. Odpowiedz Link
agusiajasia Re: jaka mata edukacyjna i lezaczek??? 11.10.07, 21:36 My mamy matę Tiny Love Zoo po starszaku. Kosztowała ponad 200zł, ale warto, bo syn na niej długo leżał, a Zosia teraz teżbardzo lubi. Leżaczek mam Adbor. Taki zwykły, prosty, polski i dobry. Zosia też potrafi na nim długo leżeć, a jak się zmęczy to nawet zasnąć :) Odpowiedz Link