ola7703 11.10.07, 22:27 dziewczyny, czy zabieracie już swoje pociechy na basen - chodzi mi o zajęcia dla najmłodszych. Jak je oceniacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannakw Re: maluch na basenie 11.10.07, 22:36 też mnie to interesuje, od kiedy można, z takim maluszkiem na basen? Odpowiedz Link
yvonne79 Re: maluch na basenie 11.10.07, 22:55 Podobno jak maluch skończy 3 miesiące, to można zacząć chodzić na basen. Odpowiedz Link
aurinko Re: maluch na basenie 11.10.07, 23:18 W moim mieście jest jedna szkoła od 2 mca, pozostałe od 3 mca. Odpowiedz Link
aurinko Re: maluch na basenie 11.10.07, 23:17 Ja niestety czekam w kolejce na miejsce, jeśli cudem uda mi się załapać na nowy turnus to będzie to dopiero w styczniu. W moim mieście niestety wszystkie szkoły nauki pływania dla niemowlaków są oblężone i zapisy są pół roku wcześniej :-( Odpowiedz Link
anja-2 Re: maluch na basenie 12.10.07, 08:03 My wybieramy sie w grudniu kiedy rusza nowe grupy na basenie najblizej nas. Zajecia sa juz dla maluchow od 2 miesiaca, ale nie zalapalismy sie do wczesniejszej grupy Odpowiedz Link
agusiajasia Re: maluch na basenie 12.10.07, 10:26 My wybieramy się sami, nie do szkoły pływania. Ale czekam, aż moje dzieci wyzdrowieją całkowicie, bo jeszcze starszak ciągnie nosem. Ze starszym zaczęliśmy chodzić jak miał ok pół roku i mąż nauczył go pływać sam (jest ratownikiem). Teraz śmiga z nim na basen regularnie. Zosię też niedługo będziemy oswajać z wielką wodą :) Odpowiedz Link
lynettes Re: maluch na basenie 12.10.07, 12:26 my już chodzimy, ale nie na zajęcia, uznałam, że narazie chcę sprawdzić czy małej sie spodoba i przyzwyczaić ją do wody, hałasu itp.; bardzo polecam; poszłyśmy pierwszy raz jak mała skończyła 3 miesiące ale tylko dlatego tak późno bo miała problemy nefrologiczne i miałyśmy zakaz od lekarza ale ja chciałam iść jak skończyła miesiąc zwłaszcza, że to było lato i upały; małej sie podoba, mi też i chodzimy w każdą niedzielę rano. Odpowiedz Link