narttu 25.10.07, 06:15 bo my dzis z Idą idziemy do pracy :). Jest 3godz zebranie na ktorym formujemy nowy team wiec stwierdzilam ze lepiej się na nie przejechać i pogadać na żywo niż przez telefon. Mam nadzieję że Ida będzie grzeczna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_k8 Re: szybka poranna kawa.. 25.10.07, 08:31 trzymam kciuki za Was. Ja też się dziś do pracy wybieram, na takie małe sprawdzenie sytuacji. Odpowiedz Link
asia_zal81 Re: szybka poranna kawa.. 25.10.07, 09:50 eee, ja piję powoli, bo jakaś dzisiaj w ogóle powolna jestem...:) pewnie przez nieprzespaną noc, ale co tam, kawa pycha:) pozdrowienia:) Odpowiedz Link
asia19813 Re: szybka poranna kawa.. 25.10.07, 09:54 powodzenia, ja własnie skończyłam kawusię, dobra była, szkoda że taka mała, chyba zrobię drugą.... jak kupię hi hi hi Odpowiedz Link
narttu Re: szybka poranna kawa.. 25.10.07, 16:50 bułka z masłem. Taką mam fajną córę. Siedziała u mnie na kolanach, bawiła się w wózku miśkami, albo spała w wózku (po minucie usypiania na rękach i zero marudzenia). I to wszystko podczas 4godzinnego zebrania bez żadnych przerw. Ale to moje dziecko ma hardcorowe dzieciństwo. Efekt spotkania: oficjalnie przeszłam z technical support do Managementu (czyli szefów) :D *********IDA RULEZ***************************************** Odpowiedz Link
ania_f1 Re: szybka poranna kawa.. 25.10.07, 20:53 Gratulacje!!! Jestem pod wrażeniem! Najpierw taka podróż, teraz 4godzinne spotkanie! Odpowiedz Link
joaska_29 Re: Narttu 25.10.07, 20:44 Gratulacje Kochana, masz naprawdę dzielna swoją Idę - pozazdrościć. Nie jest Ci w tej Finlandii ciężko? Czym się zajmujesz zawodowo tak w ogóle? Odpowiedz Link
narttu Re: Narttu 26.10.07, 08:16 nie jest ciezko chociaz byloby jeszcze lepiej jakbym sie nauczyla gadac po finsku :P. Pracuje w branzy IT w firmie ktora projektuje i dostarcza oprogramowanie i spzet do monitoringu. Cos jak sieci komputerowe tylko do nich sa podlaczone kamery (takie jak na autostradach, halach lotniskowych, stadionach, itp) i podgada sie je i nagrywa i laczy np z Policja i innymi systemami np przeciwpozarowymi, bramkami, itp. Ciekawa praca.. Wczesniej bylam glownie w technical support czyli dzwonili do mnie jak cos nie dzialalo :) teraz zajmuje sie glownie planowaniem rozwoju tego oprogramowania i gadaniem z R&D (czyli programistami) jak to maja zrobic :) Odpowiedz Link