patrice7 21.11.07, 09:20 a co z toba kochana???? oczywiscie bedziesz dzisiaj??????:))o 11 ww pasazu na gorze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: lilka.k!!!! 21.11.07, 09:29 Niestety, nie uda mi się :(. Mąż pracuje, nie wyrwie się ze mną...ja nie jestem zmotoryzowana..tak żałuję, że nawet nie wiecie. Strasznie chciałam się z domu wyrwać i pokazać wam moje małe szczęścia... Odpowiedz Link
patrice7 Re: lilka.k!!!! 21.11.07, 09:33 uuuuuuuuuu to faktycznie.szkoda bardzo. ale nastepny raz juz zaklepuj u meza!! ;)) nie odpuscimy ci;) Odpowiedz Link
lilka.k Re: lilka.k!!!! 21.11.07, 09:38 No i masz..rozbeczałam się ze złości na siebie..kopnijcie mnie w dupę za przeproszeniem, żebym zrobiła w końcu to prawo jazdy, bo robię już i robię..wściekła jestem. Tak mi się nie chce w domu z nimi siedzieć. I od męża bym odpoczęła na chwilę, bo pracuje w domu i ciągle się z nim widzę. Spacery godzinne dziennie to za mało.. Odpowiedz Link
patrice7 Re: lilka.k!!!! 21.11.07, 09:51 oj nieeplacz bedziesz miala kolejny pretekt do robienia kursu, w koncu wychodzenie na jazdy tez bez dzieci:)))))) a gdzie ty mieszkasz?? maz nie znajdzie chwilki zeb cie podrzucic?? Odpowiedz Link