a090707 25.11.07, 07:59 Widze, ze jestem dzis pierwsza -niedziela i wszyscy spia :) Moj synek tez calkiem dobrze pospal. Bierzcie kawke, kto jaka lubi,herbatke i piszcie co nowego !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narttu Re: Kawa,kawa,kawa 25.11.07, 08:09 ja chetnie. Juz w Polsce, wczoraj i przedwczoraj objechalismy prababcie i poniektore ciotki i teraz siedze u rodzicow i sie lenie. Czytam sobie zaleglosci z forum i pije bawarke do sniadania. A Ide sobie tu wyrywaja- jeszcze jej tu nie mialam na rekach..donosza tylko na karmienia.. ah zycie jest piekne :))) Odpowiedz Link
asia19813 Re: Kawa,kawa,kawa 25.11.07, 08:09 Ja właśnie skończyłam kawkę czytając post joannakw na wesoło, ale się uśmiałam az mało Zuzi nie obudziłam, która ucina sobie drzemkę po zjedzienu 110ml mleka, ale sie cieszę bo zaczyna lepiej jeść, wprawdzie od wczoraj, ale się bardzo ciesze, może się poprawi i zacznie dobrze przybierać na wadze. Miłego dnia Odpowiedz Link
ingapol Re: Kawa,kawa,kawa 25.11.07, 09:38 kawkę później wypiję bo czuję sie dziś wyjątkowo wyspana póki co herbata wypita ! miłego dnia dziewczyny ! Odpowiedz Link
joannakw Re: Kawa,kawa,kawa 25.11.07, 10:03 i ja juz przy kawie, noc troche słaba bo tym razem ja źle spalam, a od 7,30 w łożku juz w czwórkę i tylko ciągle ktoś marudził ze mu siacno :) Miłego dnia Wszystkim Odpowiedz Link
anmroz Re: Kawa,kawa,kawa 25.11.07, 10:34 Ja co prawda już po kawie - popijałam sobie w trakcie rozpalania w piecu, ale chętnie z Wami posiedzę:} Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Kawa,kawa,kawa 25.11.07, 13:12 ja już po kawce oczywiście. Mała śpi, na spacer nie pójdziemy, bo starszy kaszle,może się nie rozłoży... samotna niedziela. Ja i dzieciaki w łóżku do 9 :) Potem oglądaliśmy Minimki, prezent od taty. Jutro idę do pracy, więc na kawce mnie nie bedzie. mam nadzieję, że skończę przed północą i nie padnę nastepnego dnia. Miłej niedzieli dziewczyny Odpowiedz Link