azi81 Re: Tanie ciuszki !!! 25.11.07, 11:00 Sorki chyba cos mi nie wyszlo ale to przez mojego kota -wskoczyl mi na kompa :P Generalnie chciałam sie z wami podzielic mojim ostatnim odkryciem :) Nie wiem czy w innych miastach tez sa takie lumpki ale we Wrocławiu sa dwa lumpeksy "Koala" gdzie w soboty mozna kupic ciuszki dla dzieci za 1 lub 3 zl!!!!!!!! Odpowiedz Link
azi81 Re: Tanie ciuszki !!! 25.11.07, 11:22 hehe jeden jest na rogu dworcowej a kosciuszki <kolo linowca> a drugi jest gdzies przy sienkiewicza.ja odwiedziłam narazie tego kolo dworcowej i za tydzien tez sie wybieram :) heh kto wie moze sie tam spotkamy :P udanych zakupow Odpowiedz Link
lilka.k Re: Tanie ciuszki !!! 25.11.07, 11:23 Być może :). Mieszkam pod Wrocławiem, ale we Wrocławiu w każdą sobotę jestem, więc przejazdem może wstąpię :) Odpowiedz Link
azi81 Re: Tanie ciuszki !!! 25.11.07, 11:27 naprawde polecam ciuszki sa w super stanie ja wczoraj bylam jakies pol godziny i wykopalam spodenki body i spiochy z czego czesc to firmowki :) Odpowiedz Link
patrice7 musze cie poprawic:) 25.11.07, 11:46 owszem na dworcowej sa wyprzedaze w sobote , a na sienkiewicza tym dniem jest wtorek:))) generalna zasada jest tak ze co do tej pory kosztowalo do 6 zl(wlacznie )placi sie teraz 1 zł, a powyzej 6 placi sie 3zł takze nawet kurtki mozna dostac za 3 zł:) Mam stamtad mnostwo ubranek:) Odpowiedz Link
azi81 Re: musze cie poprawic:) 25.11.07, 14:50 no ja nie wiem jak jest na sienkiewicza bo tam jeszcze nie dotarłam :P ale dzieki za info Odpowiedz Link
patrice7 Re: musze cie poprawic:) 25.11.07, 20:05 no wrocławskie spotkania:) juz byly 2 ostatnio bylo nas 6 (2 dziwczyny nie mogly ostatnio dotrzec chyba za rzadko zagladasz na forum ze ominelas tyle postoew na ten temat:) Odpowiedz Link
patrice7 azi81 25.11.07, 11:49 a tak wogole dlaczego nie pisalas sie na nasze wrocławskie spotkanie????:) Odpowiedz Link
ankas4 Re: ??? 26.11.07, 00:24 Spotkalysmy sie juz dwa razy w Pasazu Grunwaldzkim, spotkania byly w srode od 12 , srednio siedzialysmy 2 godziny:): gadalysmy, jadlysmy jablecznik, pilysmy kawke mrozoną i cieszylysmy sie milym towarzystwem:). Zapraszamy serdecznie, teraz w srode wybieramy sie do kina rowniez w pasazu grunwaldzkim na godzine 12, co srode o 12 jest seans dla rodzicow z dziecmi, kino oferuje nawet pieluszki i przewijak:) Pozdrawiam Odpowiedz Link
azi81 Re: ??? 26.11.07, 10:04 :) Bede pamietac :) i dzieki za zaproszenie jednak ja chwilowo nie mam jak bo sie podziebilam i nie chce sie bardziej załatwic :( Odpowiedz Link
uczula Re: Tanie ciuszki !!! 26.11.07, 10:11 u nas nie ma :( a rzeczy w takich lumpeksach sa prawie w granicach tanich rzeczy nowych( 6, 8 zl - nowe 10, 12 zl) - wiec sie nie oplaca kupowac... Odpowiedz Link
azi81 Re: Tanie ciuszki !!! 26.11.07, 10:52 Hm..a nie patrzyłas na allegro??tam tez mozna trafic tanie ciuszki a zwłaszcza dla chłopca :) jest sporo tz.Mega paczek z dużąiloscia ciuszków w naprawde fajnej cenie. A daleko od Wrocławia mieszkasz?Nie opłacało by ci sie tu wpasc do tego lumpka?? Odpowiedz Link
burda3 Patrice 26.11.07, 11:44 Gdzie Kochana na Sienkiewicza mniej więcej to jest? w sumie moje rejony, no na pewno blizej niz koło dworca. Odpowiedz Link
patrice7 Re: Patrice 26.11.07, 11:55 asia nie wytlumacze ci tego \ale jutro mozemy tam podejsc;D Odpowiedz Link
azi81 Re: Patrice 26.11.07, 16:58 yyyy wiesz co blizej tej krzyzowki kolo botanicznego...na przeciwko jes apteka :P nie wiem jak sie nazywa tamta boczna uliczka:P Odpowiedz Link
uuuaa Re: Tanie ciuszki !!! 27.11.07, 11:25 ja bardzo często odwiedzam tego rodzaju sklepy ,zwłaszcz że te najmniejsze ciuszki mozna spotkać w praktycznie nienaruszonym stanie, na dodatek bardzo dobrej jakości i niedrogo:).. Odpowiedz Link
azi81 Re: Tanie ciuszki !!! 27.11.07, 11:56 no własnie :) zawsze lubiłąm szperac w lumpkach a teraz to juz wogole ma super zabawe jak wykopuje jakies fajne ciuszki dla mojego skarba :) Odpowiedz Link