ingapol 02.12.07, 00:05 szescioraczki.patrz.pl/ nie wiem co napisać, ale wiem jedno dzien byłby dla mnie 6 razy za krótki :DDD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagi.ww Re: sześcioraczki 02.12.07, 00:13 Nie no, z bliźniakami jest ciężko (prawda lilka.k ???), ale sześcioraczki to już kosmos!!!!!!!! Odpowiedz Link
lilka.k Re: sześcioraczki 02.12.07, 10:16 Pewnie kosmos, ale powyżej czworaczków mama dostaje pielęgniarkę/opiekunkę, więc zawsze to jakaś pomoc. Mimo wszystko jednak rzadko sobie pewnie czyta książkę ;) Fajne małe zdrowe dzieci :). Ale spacery to tylko w 2 lub 3 osoby. Odpowiedz Link
asia19813 Re: sześcioraczki 02.12.07, 12:07 o kurcze, dziewczyny dlaczego nie śpicie o tej porze? nieźle z tymi bliźniętami, dobrze że są zdrowe, ale uciechy maja rodzice, szczęście razy 6. I mama ładnie wygląda. PS. dobre z tymi spacerami, to juz na pewno poszłabym na wychowawczy i do tego ze 2 nianie. Odpowiedz Link
zorkaa Re: sześcioraczki 02.12.07, 15:46 ale na podwórku za parę lat to nikt im nie podskoczy;) słodkie jak tak się patrzy ale bym chyba umarła gdzieś w kąciku, jeszcze nie skończysz karmić ostatniego a już pierwsze głodne... albo wszystkie na raz zrobią kupę... Odpowiedz Link
lilka.k Re: sześcioraczki 02.12.07, 16:25 Samo wieczorne kąpanie trwa w nieskończoność, no i ta kobieta chyba nie sypia...ale jak tak na nie patrzę to są cudne :) Odpowiedz Link