elzbieta.24 12.04.12, 08:24 Tak wygląda mamusia "garażowych sześcioraczków w trzy tygodnie po sterylce,obudzona po spanku na kanapie. Wspaniale dogadała się z moimi kotami,żadych bójek czy syczenia. Psy znała wcześniej więc też zero problemu. Szukamy domu i na pewno znajdziemy bo na poniewierkę jej nie wywalę. Mam kolejnego garażowego bezdomniaczka. Pozwala się lekko musnąć po grzbieciku kilka razy i chyba to lubi bo motorek słychać w całym garażu. Pierwszy mój wiosenny tulipanik dla Zakątka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inez21 Re: Będę się chwalić. 12.04.12, 09:30 Piękna koteczka Mam nadzieje,ze znajdzie dobry dom. I dzięki za tulipanika to na poprawe humoru po poranku który nie najlepiej sie zaczął Odpowiedz Link
babcia47 Re: Będę się chwalić. 12.04.12, 09:33 ładne..wszystkie "kwiatki" taaakie kolorowe ))..zawsze mi podabały sie szylkretki..a mam same łaciate z przewagą czarnego lub burego z białym..nawet wilczyca o roboczym imieniu Miska ma nietypową, jasnoszarą sierść..odbijam sobie więc brak koloru w ogródku )) Odpowiedz Link
agnes-05 Re: Będę się chwalić. 12.04.12, 10:26 Ten nowy bezdomniaczek to chyba z tej samej familii? Oba kotki śliczne! Odpowiedz Link
mary4 Re: Będę się chwalić. 12.04.12, 12:02 ślicznie umaszczone koty a kwiatek tez superowy! Odpowiedz Link
pamama Re: Będę się chwalić. 12.04.12, 12:09 Śmiesznie, że wszystkie tricolorki ale pikne zaiste Tulipanek dorodny i cieszy oko, ciekawe jak moje na działeczce... kto inny je ogląda Odpowiedz Link
wladziac Re: Będę się chwalić. 12.04.12, 13:31 ależ śliczności,trzymam kciukasy za wspaniałe domki dla nich Odpowiedz Link
circa.about Re: Będę się chwalić. 12.04.12, 18:55 Nie pokazujcie mi więcej takich pięknych kotów, bo zaraz chce mi się je mieć.... Ten bezdomniaczek (a zapewne bezdomniaczka) po prosty prze-cu-do-wny! Nie mogę wziąć, nie mogę wziąć, nie mogę wziąć.. bo mam już trzy, a czwarty kandydat od kilku dni kręci się po podwórku.. Odpowiedz Link
pi.asia Re: Będę się chwalić. 12.04.12, 21:00 Mama śliczna,patchwork taki kolorowy. A kolejna kandydatka też niczego sobie. Wygląda na to, że u Ciebie w garażu jest jakaś dziura w czasoprzestrzeni, którą przybywają wciąż nowe egzemplarze. Odpowiedz Link